5. joulukuuta 2014

Viikonloppuja

Nyt kun on jo uusi viikonloppu edessä, niin on varmaan ihan hyvä aika kertoa hieman viime viikonlopusta :D Loogista, eikö.

Kaikkien "koira-äksidenttejen" lomassa ollaan tehty jotain ihan kivaakin. Kuten esmes me käytiin lauantaina leffassa katsomassa elokuva nimeltä Interstellar.


Interstellar oli mielestäni tosi hyvä elokuva ja se sai aikaan sellaista jälkipohdintaa, mitä hyvä elokuva parhaimmillaan tekee. Elokuva kestää noin kolmisen tuntia, mutta se ei tuntunut lainkaan liian pitkältä. Siinä kerrotaan just sopivasti kaikenlaisia yksityiskohtia ja paneudutaan eri asioihin tosi tarkastikkin. Joku saattaa pitää sitä tylsänä, mutta minusta se oli mielenkiintoista ja halusin kokoajan tietää lisää. Olen aina pitänyt Christopher Nolanin elokuvista ja tämäkään ei ollut poikkeus. Elokuva oli näyttävä ja mukaansatempaava. Antaisin tälle tähtiä 5/5.

No mutta muihin aiheisiin.


Pleikka neloselle julkaistiin viimein GTA V ja eikös meiän ollut tietysti heti pakko ostaa se. Okei Antti on pelannut tuota peliä jo hieman kolmosella, mutta hän ehti pelata siitä vain pienen osan alkua. Peli oli silloin meillä viikonlopun ajan lainassa ja sillon mua ärsytti ihan tosissaan se auton moottorin jatkuva ääni, mutta nyt olen ottanut toisen asenteen.

Sovittiin, että mä saan ajaa sen pelattavana olevan hahmon aina kullekkin tehtävä paikalle ja Antti sitten suorittaa ne tehtävät. Ei vitsi, se autolla ajaminenhan onkin ihan törkeen kivaa. Ei GTA V ihan turhaan ole ehkä yksi tämän hetken parhaimmista ja myydyimmistä peleistä. Mä olen joskus pienenä pelaillut jotain PC-versiona ollutta GTA:ta, mutta en sillon kauheasti niistä tehtävistä mitään tajunnut. Kunhan ajelin autoilla ja pakenin poliiseja :D Legendaarista.


Lauantaina mutsi kävi kylässä ja toi meille kaikenlaista herkkua. Lisäksi hän toi Antille kauniita ruusuja, koska sunnuntaina oli Antin nimipäivä. Sunnuntaina paistoikin sitten niin ihanasti arska, että sain inspiksen siivota parvekkeen.


Kuolleet chilit ja yrtit heitin viimein roskiin ja otin niistä ylimääräiset mullat talteen ensi kevättä varten. Vitsi miten tuntui ihanalta taas pitkästä aikaa kun aurinko paistoi ja sai vähän aikaa nauttia luonnon valosta.


Sainpa vielä laitettua parvekkeelle jouluvalotkin ja nyt meillä näyttää tältä :D sininen huone. Okei ei meillä ihan noin sinistä ole, mutta kameralla se näyttää oikein supersmurffitalolta.

Eipä mulla muuta tällä kertaa.

Kohti uusia ihmeitä!

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti