17. joulukuuta 2014

Lara Croft

Löysin joskus aikoja sitten Playstation Storesta pelin, joka herätti kiinnostukseni. Kyseessä oli Lara Croft and The Temple of Osiris. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta pelistä ja siis tämä ei liity mitenkään Tomb Raider pelisarjaan. Tai no liittyy tietysti siten, että siinä on päähahmona Lara Croft, mutta muuten tämä peli on jotain aivan muuta. Peli muistuttaa trailerin nähtyäni hieman Diabloa, koska sekin on samalla tavalla ylhäältä päin kuvattu tasohyppelypeli. Näytin löytämäni trailerin myös Antille, mutta emme sitä silloin kuitenkaan ostaneet.

Nyt kuitenkin bongasimme kyseisen pelin Anttilasta ja vieläpä Golden Editionina. Eikä hintakaan ollut kovin hääppöinen. Olikohan se nyt 39,90 €. Ei paha. Eiköhän osteta pois.
Ja niin me myös teimme. Katsokaa nyt kuinka hieno se on :D

Pelin lisäksi pakettiin kuului pieni art booklet eli taidekirja pelin hahmoista, pieni Lara Croft lelufiguuri, sekä kartta.
Iih olen aivan hipoissani! Ja tiettekö mikä parasta! eliä voi pelata jopa 1-4 pelaajaa yhteispelinä tai networkina. Ihan sika kiva! Pelissä on tasohyppelyä, kivoja puzzleja ja hieman myös räiskintää. Ihan parasta viihdettä yhteiselle illanvietolle.

Tässä vielä Youtubesta löytyvä video pelistä:


Suosittelen. Ihan superhauska! Tai noh okei, ei olla viel ihan kauheesti ehditty pelata, mut näin alkuun ollaan superinnoissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti