30. joulukuuta 2014

DIY Uusi peti koiralle

Tein jokunen vuosi sitten, ennen Oskun tuloa meidän perheeseemme, koiran pedin. Sittemmin kun Ronsu tuli perheeseemme, tuo peti vaihtoi omistajaa ja siitä onkin nyt tullut Ronsun peti. Nyt kun minulla on ollut hieman ylimääräistä aikaa, niin olen aloittanut uuden koiran pedin rakentamisen.

Ajatus lähti siis tästä vanhasta ylimääräisestä petauspatjasta, joka jo itsessään on toiminut jo jonkin aikaa koirien makuualustana.
 Halusin kuitenkin tehdä tuosta patjasta vähän käytännöllisemmän kokoisen makuualustan ja aloitinkin pistämällä patjan palasiksi.
Patjan sisältä löytyi tuollainen vuorivilla ja sitten ihan perus vaahtomuovinen patja. Käytin molempia materiaaleja hyväkseni.
Ompelin vaahtomuovipalat käsin tuollaisiksi putkiloiksi ja päällystin ne vielä tuolla vuorivillalla. Näin pedistä tulisi mahdollisimman pehmeä ja lämmin.
Ompelin päällystetyt osat käsin yhteen ja kas peti on jo melkein valmis. Nyt pitäisi enää keksiä tähän jokin päällyskangas, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Joko joudun menemään kangasostoksille tai sitten teen jonkun tilkkutäkkipäällyksen omista jämäkankaistani :D Suapi nähhä mitä mä vielä keksin.
Saa myös nähdä valtaako Ronsu tämänkin pedin ja Osku saa vanhan petinsä takaisin :D haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti