31. joulukuuta 2014

Läiskis loiskis

Tänä aamuna kun heräsin, katsoin ulos ikkunasta ja näin vihreätä nurmikkoa. Yhyy asteita oli jopa neljä plusastetta ja piha lainehti vedestä. Niin se valkea lumi vain valui viemäristä. Koirien kanssa ei olisi tehnyt mieli mennä ulos, koska joka paikka oli täynnä loskaa ja jäätä.

Mutta onneksi tänään saapui postissa iloinen paketti.
Nimittäin meitsin upouudet superhienot Sorelin kenkulit. Jipiii! Nyt kelpaa loskassa loiskutella, sillä nämä kengät ovat varmasti vedenkestävät.

Olen jo monessa muotiblogissa ihastellut Sorelin tyylikkäitä puoliksi kumppareita muistuttavia kenkiä ja nyt bongasin Sorelin alennustarjouksen CDON.comista. No mistäs muualtakaan :D Hinta oli alennuksen jälkeen noin sata euroa ja hetken se ehkä riipaisi, mutta nämä kengät ne kestää, kestää ja kestää. Mielestäni siis ihan hyvä sijoitus, vai kö kö kö?

Nyt en malta odottaa että pääsen testaamaan näitä tositoimissa ja mikäs sen parempi ajankohta kuin uudenvuodenaatto, kun kaikki ihmiset enemmän tai vähemmän jököttää ulkona ihastelemassa raketteja. Iih jipii ikiomat Sorelin kenkulit!

Nyt pitänee painua suihkuun ja valmistautua uuden vuoden viettoon. Näillä näkymin piipahdetaan ainakin yhdellä kaverilla ja sitten mahdollisesti tullaan meille jatkoille. Jepajee!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE TASAPUOLISESTI!!!! <3

P.S. Postitäti kantoi tänään sattumalta myös toiset kenkulit postissa, mutta ne joutuu odottelemaan kesää. Niistä lisää toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti