7. huhtikuuta 2011

Hullu päivä ja punainen chili

Jaksoin sittenkin raahautua hulluille päiville, vaikka tuolla onkin mitä surkein sää ja muutenkin uuvuttaa. Ostin shampoota ja hoitoainetta, koska ne alkoi olla jo vähissä.
Ostin noita niin ihanan tuoksuisia Aussie-merkkisiä shampoota ja hoitoainetta. Sain joskus tuosta hoitoaineesta sellaisen näytteen ja tykästyin siihen täysin. Siinä on niin ihana tuoksu ja se tuoksu kestää pitkään. Ja noh, tarttuipa sieltä tuommoinen kasvojen kuorinta-ainekkin mukaan.

Sitten ostin läppärille sellaisen tuuletusalustan.

Tykkään läppäristäni niin paljon, että haluan pidentää sen käyttöikää. Ei vaan siis ajattelin kokeilla tällaista tuuletusalustaa, kun kone käy aikas kuumana pelatessa. Ja vaikka tuo näyttääkin olevan ihan hullussa kulmassa, niin oikeastaan nyt näyttö on paremmalla korkeudella ja kirjoittaminenkin sujuu hyvin. Tuulettimesta tuleva ääni on kyllä aika kova, mutta sitä tuuletinta ei tarvi pitää päällä kuin silloin kun tarvii. Se menee siis päälle kun sen johdon laittaa kiinni usb-porttiin. Vähän epäilin, että ostanko, mutta oikein hyvä ostos oli. Ja viel halpakin; vain 19,90. Olis voinut ostaa ukolle samalla oman, mutta en ollut varma onko tämä niin hyvä.

Kevät on näköjään sittenkin jo tuloillaan. Vettä sataa mukavasti, vaikka kyllä meillä tuota lunta on vielä isot kasat takapihallakin. Meiän chilit on kans ilmaisseet kevään tuloa, nimittäin ensimmäinen punainen chili on valmis!
Muutamia muitakin chilejä oli jo muuttunut rusehtaviksi, kun siis vihreä alkaa muuttumaan punaiseksi. Kohta me voidaankin jo kerätä ensimmäinen sato, poistaa siemenet ja kuivattaa ne uunissa niin, että niistä saa jauhettua jauhoa. Onneks oon tuonut töistä paljon kumihanskoja, niin ei tapahdu mitään accidenttejä :D


Tänään on taas luvassa Carbonara pastaa ja huomenna teen makaronilaatikkoa. On varmaan kiva saada taas pitkästä aikaa kotiruokaa, kun ukko on kuulemma vetänyt nyt kaksi viikkoa pelkkää Döner- kebabia ja muuta sellaista pikaruokaa. Aion huomenna tehdä myös Berliininmunkkeja.
Ihan niinku siel Saksassa niitä syötäis :D En tiedä... ehkä joku osaa kertoa Berliininmunkkien historiasta jotain.

Jee! ylihuomenna ei tarvi olla enää yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti