26. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen oli ja meni

Niinkuin arvelinkin, pääsiäinen oli niin tapahtumarikas, että en ehtinyt pahemmin kirjottelemaan mitään.
Perjantaina oltiin kaverilla saunomassa ja pelailemassa Carcassonea.
Super hauska lautapeli isommallekkin porukalle. Suosittelen kaikille. Annettiin sille kaverille joululahjaks tohon peliin kuuluvia lisäosiakin, niin oli sitten kaks kertaa hauskempaa pelata sitä yhdessä.

Lauantaina oltiin tosissaan sitten siellä KLF:n bileristeilyllä juhlimassa kaverini synttäreitä.
Oli kyllä ihan superhauskaa. Tanssittiin aamu viiteen asti ja nukkumaankin päästiin vasta kuudelta. Aamulla piti herätä jo ennen kymmentä, koska laiva palasi Helsinkiin jo puoli yhdeltätoista. Ei onneks tullu kaameeta kapulaa, mutta kauhee nälkä vaan iski ja väsymyskin jo alkoi painaa päälle. Kaverini tuli vielä meille selvittelemään päätään ennen kuin lähti auton rattiin ja sitten meille tulikin jo ukon kavereita grillailemaan. Eli vieläkään en päässyt nukkumaan :D
Illalla kasilta kuitenkin sammuin sohvalle ja kevään ensimmäiset pirulaiset, hyttyset pääsivät nauttimaan meikäläisestä. Mä oon valitettavasti allerginen hyttysten puremille, joten niistä tulee aivan järkyttävät paukamat, jotka ei ihan hevillä parane.

Maanantaina tein koko päivän ihan hulluna taas puutarhahommia. Pilkoin viimein kaikki oksat niistä kaadetuista puista ja nyt ne on valmiita pätkittäväks sopivan kokoisiksi polttopuiksi.

Vielä huominen vapaata ja sitten pariksi päiväksi takaisin töihin ja sitten päästäänkin jo Vapun viettoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti