6. huhtikuuta 2011

Zumba-maratonin lopputulokset

Nyt on viimein saatu se kymmenen päivän Zumba maraton päätökseen. Täytyy sanoo et kyl on vähän paikat taas kipeenä.
Vähän jouduin muokkaamaan sitä valmista ohjelmaa, ku oltiin siellä risteilyllä sillon lauantaina, mut kuitenkin kahdeksan päivää treeniä ja kaks lepopäivää. Se ois tietysti tehonnut vielä paremmin, jos olisin noudattanut sen ajan jotain tiettyä dieettiä, mut ne semmoset ei oo oikeen mua varten. Mä syön mitä haluan! Huomattavampia muutoksia oli tapahtunut keskivartalon alueella; kylkilihakset ja selkä on kehittynyt oikein mukavasti. Alavatsan pikku pömppökin on pienentynyt. Jenkkakahvat on kadonneet aika pitkälti kokonaan ja ryhti on jonkun verran parantunut. Olen saanut jopa ylävatsalihakset hieman näkyviin, jos vaan oikein jännittää vatsaa. Joten voin suositella Zumbaa kaikille halukkaille.
Jos kaipaa näkyviä lihaksia, niin pitää oikeasti alkaa jo keskittymään myös ruokavalioon. Vatsalihaksetkaan eivät tule esiin, jos koko kehon rasvaprosentti ei ole tarpeeksi alhainen. Eli lisää proteiinia ja muutenkin terveellinen ruokavalio, herkutkin saa jättää kokonaan pois siinä vaiheessa.

En oo ottanu mitään ennen-jälkeen kuvia, mut pientä osviittaa Zumban tehokkuudesta voi nähdä tästä kuvasta. Näette myös itse suunnittelemani tatuointini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti