11. huhtikuuta 2011

Viikonloppu oli ja meni

Oli taas vähän täys viikonloppu. Perjantaina tein tosiaan niitä Berliininmunkkeja ja ne onnistuikin ihan hyvin ensikertalaiselta.

Tein taikinan Kinuskikissan ohjeiden mukaan (kiitos jälleen kerran mahtavista ohjeista). Oikein yksinkertaista ja helppoa, kun on hyvät ohjeet.


Piti taas käyttää hieman mielikuvitusta hillon pursottamiseen munkin sisälle, koska multa ei vielä semmosta siihen tarkoitettua ruiskua löydy. Rakensin siis itse tyylikkään pursottimen pillistä, teipistä ja pursotinpussista. Ja hyvin onnistui! Hilloakin jouduin hieman soveltamaan, kun ei löytynyt kuin mansikkahilloa valmiina kaapista. Lisäsin siihen hieman vadelmia ja pyöräytin muutaman kerran tehosekottimessa, niin että se oli tarpeeksi litkua mennäkseen helposti pursottimesta läpi.

Munkit koristelin siis lauantaiaamuna. Sen jälkeen laitoin hiuksiini kiharoita varmaan pari tuntia, lähdin lentokentälle hakemaan ukkoa ja sitten kiiruhdettiinkin jo kaverini synttäreille. Ei oltu kuitenkaan kovin myöhään siellä, koska ukko oli niin uupunut matkansa jälkeen.

Sunnuntaina kävin toisen kaverini kanssa shoppailemassa. Piti löytää ystävälleni vaatteita tulevaa KLF:n risteilyä varten, sillä juuri hänen synttäreitään juhlitaan sillä kertaa. Hitsi, että tämä kevät onkin täynnä taas kaikenlaisia juhlia. Löysin itselleni alennuksesta sellaisen lilan hamosen.
Olen jo joskus aiemmin kokeillut tätä hamosta, mutta en ostanut sitä silloin vaan ostin erään toisen hameen. Nyt tämä hame maksoi kuitenkin vain 5,99€ eli oli ihan pakko ostaa se!
Ostin myös erään ihanan vihreän värisen pikkumekon kesää varten. Se maksoi vain 14,90, joten ei sekään niin paha hinta ollut. Otan siitä joskus toiste kuvia, kun otan sen käyttööni. Kokeilin myös muutamia ihania kenkiä, mutta en taaskaan raaskinut ostaa niitä. Kauheasti haluaisin uudet kengät, mutta en vaan kehtaa ostaa niitä. Mikä ihme mua vaivaa! Sitten kuitenkin jälkeenpäin taas kaduttaa, kun missasin niin ihanat kengät. Höh. Noh tilasin Nellystä viime viikolla eräät Matsumoto kengät, jos ne vaikka olis niin ihanat ettei tarvikkaan muita ostella. Toivotaan parasta pelätään pahinta.

Niin siis löydettiin me sitten kaverillekkin kaikkea kivaa.

Tänään oli hammaslääkäri, tai oikeastaan suuhygienisti, koska mulla ei kuulemma ollut tarvetta hammaslääkärille. Ja hyvin olenkin hampaitani hoitanut, kun ei löytynyt yhtään reikää. Jipii! Yritän muistaa varata ajan taas parin vuoden päästä, niin ei pääse hampaat rapistumaan. Muistakaa kaikki pestä hampaat aamuin ja illoin ja käyttäkää hammaslankaa! heheh hieman valistusta. Tosiaan hampaille on parempi, että (jos on pakko karkkia syödä) syö kerralla paljon kuin, että syö vähitellen jotain pientä. Eli ei se karkkipäivä kerran viikossa mikään huono idea ole :)

No niin tulipas taas paljon asiaa kerralla. Enää tämä viikko töitä ja sitten on loma! ah ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti