21. huhtikuuta 2011

Lomashoppailut

Kävin tänään kävellen itiksessä yksin. Lähdin heti kympin jälkeen talsimaan kohti kauppakeskusta ja matkaan meni vajaa puol tuntia. Mukavaahan se vain oli nauttia tästä keväisestä säästä.
Noh, mutta löysin vielä jotain osteltavaa ja ostin siis uudet kengät! Vaikka vasta valittelin, että en kehtaa niitä kenkiä koskaan ostella, mutta nyt kun on vauhtiin päästy niin....antaa mennä vaan.
Näinkin mahtava kuva tulee, kun ottaa kuvan makrolla hämärässä kamera väärin päin kädessä. Noh ehkä ne suurinpiirtein hahmottuvat tuosta kuvasta. H&M:stä siis löytyi nämä kenkulit hintaan 19,95.
Nämä kenkulit ovat siis kyseessä. Tosi södet mielestäni. Pitää vielä vähän testailla kävelyä, niin voi arvioida mitkä kohdat alkaa hiertämään ekana :D

Ostin myös sinisen kynsilakan vapun kunniaks! No ei vaan sellasta multa ei vielä löytyny ni halusin kokeilla. Sit kävinkin eurokankaasta ostelemassa hieman lankoja ja yhden vetoketjun erästä laukkua varten mikä pitäis korjata jos vaan jaksais. Tapasin siellä myös erään työkaverini, joka oli myös lomalla. Sen jälkeen kiersin Lindexin ja löysin sieltä parit rintsikatkin. Oikein kunnon pitsiunelmat ja sen jälkeen pyörähdin Indiskassa ja ostin viimein jo kauan kaipaamani jättiteekupin.
 Tämä löytyi alennuksesta vain 4,95! oli pakko ostaa siis.

Nyt pitäis taas mennä jatkamaan pihatöitä. Kaadettiin eilen vai liekkö toissapäivänä pihalta varmaan kymmenen sellasta kääpiömäntyä. Ne oli vallanneet jo ihan koko pihan. Nyt pitäis jaksaa siivota ne oksat ja pilkkoa mahdollisimman paljon niistä polttopuiksi ja sitten alkaa mylläämään sitä maata tasaiseksi niin, että siihen vielä joku kaunis päivä kasvaisi ihastuttava pieni nurmikko.

Hyvää Pääsiäistä kaikille jos en ehdi enää menoiltani postailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti