9. maaliskuuta 2012

Anteeksi piilevä nörtteyteni

Meillä oli eilen mukava pikku peli-ilta jätkien kanssa. Tällä kertaa pelattiin WoW TCG:tä eli World of Warcraft Trading Card Gamea. Wow TCG on siis samanlainen kuin mikä tahansa Pokemon tai Magic the Gathering- korttipeli, jossa taistellaa toisiaan vastaan erilaisilla korteilla. Molemmilla osapuolilla on omat pakat (deck), joista nostellaan kortteja vuoronperään. Molemmilla pelaajilla on myös omat sankarinsa(hero), jonka kuoltua peli päättyy. Yksi pakka voi sisältää minimissään 60 korttia, jotka koostuu erilaisista kyvyistä (ability), liittolaisista (ally), sekä mm. varusteista (gear).


Koska meitä oli viis tyyppiä pelailemassa, olis ollu vähän tylsää odotella, kun kaks kerrallaan lätkii kortteja ja muut kattoo. Toki sitä voi pelata myös esim. nelistään, mutta meillä kuitenkin oli toinenkin pelimuoto. Nimittäin olemme poikaystäväni kanssa ostaneen Onyxia raid deckin. Ihmiset jotka ovat pelanneet WoWia, tietävät kuka Onyxia on.
Onyxia on siis suuri ja mahtava lohikäärme pomo, joka tuhoaa koko maailman...ehkä ei. No mutta kuitenkin. Tätä TCG:tä voidaan siis pelata niin, että yksi pelaa Onyxialla ja me muut sankarit tulemme mahtavine kykyinemme ja miekkoinemme kaatamaan hänet. Onyxia raid deck muodostuu tapahtuma (event) korteista, abilityistä ja allyistä (tässä tapauksessa pienistä lohikäärmekätyreistä Whelpeistä). Peli alkaa eventillä, josta voi olla hyötyä joko pelkästään Onyxialle tai sitten kaikille muille pelaajille tai sitten siitä voi tapahtua jotain huonoa kaikille. Yleensä kuitenkin eventit ovat Onyxian hyväksi. Onyxia aloittaa pelivuoron ja tekee mahdollisimman paljoa tuhoa vastustajiinsa.
Vuoron päätyttyä aloittaa herot kovan pohdinnan päihittääkseen Onyxian.
Kuten maailman suosituimmassa MMO:ssa(massive multiplayer online) WoWissa, Onyxian kaatamisessa on kolme vaihetta (phase). Ensimmäisessä phasessa Onyxialla on 20 HP:ta (elämäpistettä), toisessa phasessa 30 HP:tä ja kolmannessa eli viimeisessä phasessa hänellä on 50 HP:tä. Meidän jokaisella sankarilla on vain 25-30 HP:ta.

WoW TCG on siis aivan loistava illanviettotapa tällaisille nörtin poikasille kuin minä :D Ja älkää tuomitko, jos ette ole kokeilleet!

Ukko leipoi pravuuriansa: mustikkapiirakkaa, jota me sitten nautiskeltiin kahvien kera taktikoidessamme seuraavaa liikettä. Paitsi, että minähän en juo kahvia. Mutta ei takerruta pikkuseikkoihin. Aika kului nopeasti ja pian kello olikin jo yhdeksän ja jätkien piti lähteä. Mutta saatinpa kuin saatiinkiin Onyxia kaadettua ja mikä parasta, saatiin avata Onyxian "vartioima" aarre :DD Ihan niinkuin WoWissa. Meillä oli aarteena yksi booster pack, eli sellainen folioon kääritty 19 kortin paketti uusia hienoja kortteja, jotka me sitten jaettiin keskenämme.

Suurin osa niistä pakoista on meiän, mutta saatettiin ehkä innostuttaa pari muutakin jätkää ostamaan omat pakkansa ;P


P.S. Ja anteeksi tämä nörttipuoleni, mutta se vain kuuluu osana elämääni :)... right next to those shoes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti