25. maaliskuuta 2012

Six years of happiness!

Tänään on tosiaan meiän 6v. vuosipäivä. Ollaan tunnettu jo rippikoulukesästä lähtien, mut alettiin seurustelee vasta vuonna 2006. Mä pääsin mukaan yhtiin synttäribileisiin ja meil oli ihan superhauskaa ja kaikki jätkät ihmetteli mua ja mun punasia lyhyitä hiuksia ja kummallista emo-tyyliäni :D Antti oli jo jonkun aikaa yrittäny udella multa, et mikä meiän "status" on ja mä tokasin ujosti et ystäviä ollaan. Mut sit kuitenkin illan päätteeks Antti saatto mut puolivälimatkaa kotiin (asuttiin sillon noin parin kilsan päästä toisistamme) ja huulet pakkasesta jäätyneenä me pussattiin <3

Siitä se ajatus sitten lähti :D Oon kuullu juttuu, et sen pusun jälkeen ku Antti palas takasin kavereittensa luo, ni sen naamalle oli jämähtäny tosi levee iso hymy ja ne jätkät oli miettiny ihan kummissaan, et mitähän ihmettä nyt on tapahtunu x)

Vuonna 2006 oli meiän ensimmäinen yhteinen seikkailu Ruisrockissa. Oltiin kahestaan ja meil oli ihan hullun hauskaa. Ihania kokemuksia kyllä tuostakin matkasta.
Vuonna 2007 oli meiän ensimmäinen suuri seikkailu maailmalla, nimittäin Thaimaassa. Paras reissu ikinä.
Tammikuussa 2008 Antti meni armeijaan ja vietti siellä kokonaiset 362 päivää. Kuva RUKin päättäjäisistä.
Vuonna 2009 tapahtui kaikenlaista. Valmistuin mm. viimein ylioppilaaksi ja me vietettiin meidän toinen loistava festarikesä Ruisrockissa. Muutettiin myös meidän ekaan yhteiseen kämppään silloin.
Vuonna 2010 oli meiän toinen suuri seikkailu, kun oltiin Kiinassa yhdessä kaveripariskunnan kanssa. Meillä oli myös edessä toinen muutto.
Vuonna 2011 oli meiän kolmas aivan loistava festarikesä, kun oltiin Provinssirockissa.
Ja meiän pikku perheemme kasvoi yhdellä pienellä karvaisella otuksella, Oskulla.
Nyt vaan jännityksellä odotellaan mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti