23. maaliskuuta 2012

Myrskyn jälkeinen poutasää

Mul on nyt täl viikon ollu töissä niin kauhee stressi ja masennus, et mua ei oo yhtään kiinnostanu kotiin päästyäni avata edes konetta enää. Heti ku vaan pääsee kotiin, ni tekee vaan mieli lysähtää sohvalle ja nukkua. Päätäki särkeny ties kuinka. Onneks tänään on perjantai.

Viime viikonloppuna me oltiin CityLagottojen tapaamisessa Vantaalla. Oltiin siellä Pitkäkosken koirapuistossa, kun se oli semmonen mukavan iso paikka ja koirat sain juoksennella ittensä ihan puhki.
Osku on vieraiden koirien ja erilaisten rotujen kanssa vähän raukkis. Se joko pelkää muita koiria tai sitten se yrittää haukkua niille ihan täysiä. Mutta Lagottojen seura ei oo koskaan arveluttanu sitä mitenkään. Osku pääs tutustumaan taas pariin uuteen kaveriin ja sai leikkiä niitten kanssa ihan into pinkeenä.
Siellä tapaamisessa oli mukana Oskun veli ja sisko ja mamma ja mummi(vai olikohan se täti), mutta sen lisäks siellä oli vielä muidenkin kennelien lagottoja. Oli oikeesti hauska nähä miten erilaisia kaikki oli.
Oskun paras kaveri on sen veli, Rodi. Pojat aina lähti tappelee johki keskenään ja tappelun päätteeks ne anto aina toisilleen sovinto pusut :D
Leikin päätteeks meillä olikin sitten ihan märkä koira.
Lagotot on kyllä niin suloisia ja hellyyttäviä. Voin iloisena todeta, että me valittiin kyllä ihan oikea rotu meiän ensikoiraksi ja suosittelen muillekkin.

Tapaamisen jälkeen käytiin vielä ukon porukoilla ja sen jälkeen vietettiin vaan perus mukava lauantailöhöleffailta :)

Tänä viikonloppuna ois taas luvassa kaikennäköstä...kai. Ainakin meillä on taas korttipeliä jätkien kanssa huomenna. Meitsillä on kampaajakin siinä jossain välissä ja sunnuntaina on kaverin synttärit ja meiän 6v. vuosipäivä <3 Nuo kaverin synttärit on hyvä muistisääntö siitä millon on meiän vuosipäivä xD Mutta anyway, ajattelin leipasta sen kunniaksi kakun. Saas nähdä mitä siitäki tulee.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/4/12 22:48

    Olipas kivoja kuvia CityLagottojen tapaamisesta viime kuulta! Näyttää olleen vilskettä ja vipinää... :)
    - Maini & Lene

    VastaaPoista
  2. Joo vilskettä ja vipinää kyllä riitti :) Onneks oli paljon tilaa juoksennella lajitoverien kanssa.

    VastaaPoista