17. maaliskuuta 2012

Makeita mansikoita

Mä viimein sain aikaseks kokeilla niitä Konadin kuviolaattoja. No okei tää oli jo toka kerta, kun ne ekan kerran kuviot ei ollu ehkä ihan niin täydellisiä kuin ne olis voinu olla.
Hamstrasin kerran vähän näitä kirkkaita kynsilakkoja Seppälästä, kun ne ei maksanu kuin jotain pari euroo kipale. Laitoin nyt pohjustuksen tuolla keltaisella lakalla.
Mmh ihanan kesäinen väri tuo keltainen. Pahoittelen kynsinauhojeni kaameaa kuntoa. On muuten pikkusen vaikeeta kuvata semmosella möhkäle järkkärillä just lakattujen kynsien kanssa. Enhän sentään halunnu jättää oikean käden kynsiä kokonaan lakkaamatta ja tehdä tästäkin huomattavasti helpompaa.
Ja niin mä sitten vaan läiskäsin mansikoita kynsille. Huomasin nyt sen ekan sähellyksen ja tän tokan yrityksen jälkeen, että noi tommoset isommat kuviot onnistuu huomattavasti helpommin amatööriltä kuin sellaiset pikkutarkat kuviot. Esimerkiks noistakin mansikoista huomaa, ettei tuohon kärkeen oo meinannu tulla ollenkaan tuota väriä vaan se kuvio jää pikkasen kesken. 

No mutta harjoitusta vaan niin kyllä se siitä sitten lähtee. Niin ja tietty nääkin kuviot ois huomattavasti kivemman näkösiä pitkissä kynsissä, mut mulla on nyt jotenki niin huonossa kunnossa kynnet, et pidän niitä mielelläni lyhyenä.

Ja vaikka multa löytyykin tuota mansikanpunaista kuviolakkaakin, niin näin harjoituksena on parempi aloittaa vähän huomaamattomimmillä(sanahelvetti) väreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti