25. maaliskuuta 2012

Loistava lauantai

Eilen oli jotenkin ihan tosi kiva päivä. Ja tuntu et se kesti toooosi pitkään. Aamulla mä heräsin aikasin, tekemään kakkupohjaa ja samalla mä vähän siivoilin; tiskasin ja pesin pyykkiä. Pian kello olikin jo jotain vähän vajaa 12 ja kakku oli vielä uunissa ja mun piti käydä suihkussa ja lähtee kampaajalle, ni oliki sit yhtäkkiä ihan kauhee kiire. Päästiin viimein kampaajalle 10 min myöhässä. Tasotin vaan pikkasen latvoja, ni se oli muuten tosi pikanen reissu, mut meillä oli Osku mukana ja se oli joteski ihan pähkinöinä siellä kampaajalla, et meil meni tovi siinä vaan naureskellessa sille.

Kampaajan jälkeen mentiin mutsille syömään, ku se asuu siinä kampaajan yläkerrassa kivasti. Osku oli sielläki ihan innosta sekasin ja juoksi ihan täysii ympyrää ja kaikki matot meni ihan kasaan. No tehtiin siinä sit parit palvelukset(vaihdettiin eteisen lamppu ja autettiin laskujen maksamisesssa) ja häippästiin sit nopsaa himaan syöttämään koira ja valmistautumaan iltaa varten.

Se mun kakkuprojekti oli kyllä ihan totaalinen fiasko :D Kaikki mahdolliset tekovaiheet jollain tapaa vähän epäonnistu, mut sitkeesti pidin pintani ja sain sen edes johonkin kuosiin. Ja tässä se nyt on:
Ja niin paljastui myös minun oman muruseni nimi, joka on siis Antti.

Viiden aikaan meille tuli ensimmäiset vieraat kylään, jotka olivat siis Antin sisko ja hänen poikaystävänsä. Me laitettiin sauna päälle ja sen lämpenemistä odotellessa, juotiin vähän viiniä ja syötiin juustoja ja viinirypäleitä.
Sit meille tulikin jo lisää porukkaa, nimittäin meiän korttipelikaverit saapuivat. Sauna alkoikin olla jo lämmin, joten päästiin pian kaikki löylyttelemään mukavasti. Saunan jälkeen Antin sisko ja sen poikaystävä lähtivät johonkin toisaalle illan viettoon ja me alotettiin meiän korttipelit.
Nää on yhen toisen peli-illan kuvia, mut saa luvan kelvata ja antaa vähän osviittaa meiän eilisillasta.

Pelattiin ekaks parit duelit eli siis perus kaksintaistelut ja sit kokeiltiin uutta raidia, Molten Corea. Sekin tuttu wowista. Se oliki ihan sika vaikee. Ei päästy sitä läpi ja siihen tarvis varmaan ainakin pari pelaajaa lisää. No ehkä me viel joskus saadaan se läpi vedettyä. Tilattiin pitsat ja mussutettiin niitä kovan matsin yhteydessä ja sit ku oltiin syöty ne ni maisteltiin vähän sitä meiän hienoo kakkuu.
Jätkät otti jättimäiset palat ja oli sen jälkeen ihan ähkyissä :D

Kello oli pian jo jotain 01:00, kun telkkarista alko Hollowman 2. Me alotettiin sillon meiän viimeinen kaksintaistelu, mut pelattiin sitä sillai 2 vs 2. Minä ja Antti oltiin tietysti yhdessä vastaan jätkät. Hirrrvveet nörttihiet päällä me taisteltiin toisiamme vastaan joku kaks tuntii, kunne me viimein voitettiin, Jeeee! Huomattiin, et oltiin ihan tosissaan pelattu sen pari tuntii, ku se Hollowman 2 leffa loppu just sillon ku me saatiin tapettuu niitten toisten jätkien herot. Hihhihhii. Sit kello oliki jo kolme, mut koska sillon siirrettiin kellot kesäaikaan ni yhtäkkiä se oliki jo neljä :D Jätkät lähti viimein himaan ja me päästiin nukkumaan vasta joskus puol viideltä.

Oli kyllä aivan loistava lauantai ja se kesti ihanan pitkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti