8. huhtikuuta 2012

Alkuloma

Pitkäperjantai oli toooosi pitkä. Aamulla alotettiin päivä siivoamalla koko huusholli. Imuroitiin ja pestiin lattiat ja kaikkee semmosta. Kun oltiin saatu siivottua niin lähdettiin Antin porukoille hakemaan munia, kun ne oli kaikista meiän lähikaupoista loppu. Siellä meitä odottikin vastapaistettu karjalanpaisti, jota me sit jäätiin herkuttelemaan. Kello läheni jo yhdeksää, mutta me lähdettiin vielä kodin kautta käymään Antin kaverin luona Kampissa. Otettiin Osku mukaan, että se pääsis viimein tutustumaan heidän koiraansa Namiin. Nami on sellainen sekarotuinen Saksanpaimenkoira ja Osku oli ihan ihmeissään, et miks se näyttää niin erilaiselta. Nami puolestaan hämmästeli Oskua, kun sen silmät ei näy juuri ollenkaan sen kaiken kiharan peitosta. Loppuen lopuksi koirat olivat mitä parhaimmat kaverukset tai Osku tais saada Namista jopa ensimmäisen tyttöystävänsä :D
Pelailtiin siinä sitten erä Magic the Gathering korteilla ja se kestikin sitten reippaasti yli puolen yön. Onneksi päästiin vielä autolla kotio, niin ei tarvinnut yöbusseilla lähteä seikkailemaan.

Lauantai alotettiin vähän rennommissa merkeissä. Käytiin kaupassa ja sit mä hain mun Ginan lähetyksen Siwasta ja sit me käytiin viel Filmtownista vuokraa pari leffaa. Meillä on sellanen joululahjakks saatu lahjakortti Filmtowiin, millä saa vuokrattua 10 ihan mitä tahansa leffaa. Se kuitenkin menee jo toukokuun loppuun mennessä vanhaks, joten me aateltiin alottaa sen tuhlaaminen vasta nyt.
Vuokrattiin Thor ja Captain America. Molemmat Marvel leffoja. Oli pakko vuokraa noi, kun me halutaan mennä kattoo se uus Avengers leffa, missä esiintyy kaikki nää Marvel hahmot Ironmanit sun muut ja me ei oltu nähty vielä näitä kahta. Nytpähän on sitten nekin nähty.

Leffoja kattellessa naatiskeltiin sipseillä ja karkeilla ja juustoilla ja rypäleillä ja voi ties millä :D
Nyt iskee tietysti kaikki verisuonitukokset sun muut taudit, mut ei maha mittää, kun hyvää oli.

Tänään ollaan menossa taas Oskun kanssa kaverini esikoisen 5 v. synttäreille. Lupasin tehdä tytölle Hello Kitty kakun ja oon sitä häslänny täs nyt koko aamun. En oo mitenkään kauheen pro leipomaan, mutta kaikenlainen askartelu on aina mukavaa. Eikös kakkujen leipominen ja koristelukin oo vähän niinkuin ruualla askartelemista :D Noh saa nähdä mitä tästäkin kakusta tulee. Pääasia on tietysti se, kun saa tehtyä sen pikkuprinsessan onnelliseks <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti