2. huhtikuuta 2012

Hiljaista täällä, kaikkea muuta toisaalla.

On vähän ankeeta, kun ei voi kotona olla koneella kuin viikonloppuaamuisin. Mut viikonloppusin taas ei oo kauheesti fiilistä istuu koneella. Siis siks, ku mun pitää lainata Antin koneesta sitä virtajohtoa ja se sattuu viikonloppusin nukkumaan aika pitkään. Noh, enköhän mä pian saa sen uuden virtajohdon mun läppäriin. Töistä käsin siis tämäkin postaus.
Oltiin taas lauantaina rakkaan ystäväni Krisun kanssa shoppailemassa. Oltiin tällä kertaa itiksessä kun siellä oli olevinaan hinnat kuutamolla. Tai siis olihan siellä, mutta ei me kyllä paljoo niitä Kuutamolla-tarjouksia katteltu, vaan mukaan tarttu kaikkea muuta kivaa. Ite lähdin etsimään ainakin uusia kevät kenkiä ja takkia ja vähän täydennystä rintsikkavarastooni, mutta en löytäny oikeestaan mittään mitä lähdin hakemaan. No Seppälästä löytyi kyllä halvalla rintsikat, vaan 7,95€. Se oli tosissaan ihan jees löytö. Ginassakin oli pakko käydä, mutta sieltä ei tällä kertaa tullut hamstrattua kauheeta määriä toppeja ja paitoja vaan löysin yhden tosi ihanan pitsihameen. Se on siis aiva täydellisen ihana! Kunhan ehdin niin otan ostoksistani vähän kuvia, koska ne ansaitsee tulla fiilistellyksi :D

Onlysta mukaan tarttui uusi neonkeltainen tuubihuivi, koska kaverin mielestä se oli mukamas raikas, hehe. H&M:stä löytyi parit uudet bikinien yläosat ja rintsikat ja yks superihana t-paita. Se oli siis ihan pakko-ostos ja Anttikin tykkäs et se oli ihan tosi magee. Mutta tosiaan koitan saada siitäkin myöhemmin kuvia laitettua.

Käppäiltiin sit tosiaan yhteensä joku 7 tuntia. Oltiin niin menossa mukana, et meinattiin unohtaa syödä. Naukattiin sit vähän jotain Hesestä ennen kauppojen sulkemisaikaa. Tosi terveellistä. Illalla ei sit päässykkään enää liikkumaan mihkään, kun jalat oli niin kipeät.

Sunnuntaina ei jaksanu tehä enää yhtään mitään. Katottiin Antin kanssa varmaan viis tuntia putkeen vaan Jack Baueria. Meillä oli siis viimeinen season menossa ja ne jaksot loppu aina niin jännästi, et oli vaan ihan pakko kattoo aina seuraava ja seuraava.
Pidettiin taukoa vaan siks, et meiän piti käyttää Osku ulkona ja tehdä vähän ruokaakin jossain välissä. Mut sit me taas jatkettiin ja katottiin se vika seasoni loppuun ja voi että se oli kyllä jännä.
Juonenkäänteiltä ei vaan voi välttyä tätä sarjaa kattoessa.
No nyt tuli taas pitkä ja tylsä teksti pelkkää turhan löpinää. Toivottavasti saan sen virtajohdon pian, niin pääsen laittamaan jotain kivoja kuviakin tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti