21. huhtikuuta 2012

Hapokasta

Ensimmäinen kerta viikkoon, kun avaan koneeni. Oon tällä viikolla lähinnä vaan töistä kotiin päästyäni katsellut kaikenlaista Titanic ohjelmaa. Minisarjoja, dokumentteja ja tietysti leffoja. Vielä ois yks leffa (A Night to remember 1958) digiboksilla odottelemassa sen katsomista ja sit on kaikki mahdolliset ohjelmat, mitä telkusta on tullut, niin katottu. Foxilta tuli muuten pari aika mielenkiintoista dokkaria, mut ei niistä sit sen enempää.

Räkätaudistani huolimatta käytiin viime lauantaina kattelemassa Anttilan 60v. tarjouksia. Mukaan sieltä lähti sitten ihka oma Sodastream :D Oltiin sitä edeltävänä viikonloppuna kaverilla käydessä testailtu semmosta ja Antti sitten innostu siitä niin paljon, että pakkohan sellanen oli oma saada. Siellä Anttilassa oli semmonen Sodastream Cola Jet tarjous vaan 59,95€. Sen lisäksi vielä meillä oli siitä tarjouslehdestä leikattu sellanen kuponki, millä sai 10€ alennusta yli 50€ ostoksista. Eli saatiin se laite ostettua vaan hintaan 49,95€. Aika hyvin minusta.
Siinä paketissa tuli siis mukana yks hiilihappopullo ja 4kpl semmosta colamakuannosta. Se cola oli oikeesti aikas hyvää ja voidaan ihan hyvin jatkossa ostaa sitä. Käytiin itseasiassa eilen Prismasta kattelee minkälaisia makuja siellä myydään, niin siellä olikin ihan hirrrvveesti kaikkea. Ostettiin sieltä muutamat makuaineet testiin ja yks colakin lähti mukaan :)

Asiasta kolmanteen. Kun mun piti vähän kasvattaa mun blogin DIY osuutta, niin esittelen yhden neulomani tuubihuivin.
Tän räkätaudin armoilla oli mukava uppoutua tuohon huiviin. Mulla oli tommosta vaaleanpunaista superpehmoista lankaa hamstrattu jostain alennuksesta joskus, niin mun oli pakko käyttää sitä johki. Ihan kiva mielestäni. Ainoo vaan etten osaa tehdä joustavaa päättelyä (heh kuullostaa hassulta) niin se jäi toisesta päästä aika tiukaksi. Mutta kyllä se just ja just sen kaks kierrosta pään yli menee. Ja sehän riittäää!

Tänään taas kennelin porukoiden kanssa leikkimään jotain etsintäleikkejä. Saas nähä pystyykö tuo meiän penska keskittymään yhtään mihinkään, kun on taas niin paljon kavereita ympärillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti