18. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen lomapäivä

Tänään on tosiaan mun ensimmäinen lomapäivä ja käytin sen todella hyödyksi. Heräsin kympiltä ja sain ukonkin aikasin ylös kun pyysin sitä auttamaan maton kantamisessa ulos. Pestiin eilen meiän olkkarin matto, koska siinä nyt oli ties kuinka monta Oskun pissavahinkoa, kun se oli vielä pieni pentu. Kun oltiin saatu raahattua se matto ulos aloitettiinkin koko päivän urakka. Nimittäin pilkottiin meiän puuvaraston kaikki pöllit sopivan kokoisiksi klapeiksi. Siinä meni siis oikeasti varmaan kuus tuntia ku me niitä pilkottiin. Nyt on selkä ja jalat ja kaikki paikat ihan kipeänä, mutta ainakin saatiin jotain aikaseks :D

Vähän vielä asiaa viikonlopusta. Oltiin lauantaina viettämässä tyttöjeniltaa viiden kaverini kanssa. Käytiin ensin syömässä Memphisissä ja sen jälkeen mentiin Henry's Pubiin terdelle juomaan muutamat. Siinä alkoi jo pikkasen satamaan vettäkin, mutta me sitkeästi istuskeltiin ulkona, kunnes kello oli kymmenen ja siirryttiin sisään Tigersiin. En ollutkaan sielä vielä ennen käynyt. Se oli ihan mageen näköinen paikka ja onneksi yhdellä kaverilla oli läjäpäin drinkkilippuja, niin ei mennyt rahaakaan ihan hirveästi, muuhun kuin sisäänpääsyyn. Lähdettiin vähän ennen pilkkua ja mä ehdin vielä yöbussiinkin. En oo koskaan ennen kulkenut yöbussilla stadista tänne itä-helsinkiin, niin vähän jänskätti, että pääsenkö mä sieltä kotiin ollenkaan. Pääsin onneksi ihan tarpeeks lähelle kotia, eli en joutunut kävelemään kuin ehkä sen parisataa metriä. Jostain syystä mua ei kuitenkaan väsyttänyt yhtään kun pääsin kotiin, joten me katottiin Antin kanssa vielä vähän telkkua ennen kuin menin sitten puol kuudelta nukkumaan.

Sunnuntaina heräsinkin sitten kaheltatoista jo siivoilemaan ja sitten pestiinkin se matto. Käytiin kaupassakin vielä ennen kuin lähdettiin kaverille viettämään peli-iltaa :D Tällä kertaa pelattiin sellaista lautapeliä kuin 7 wonders.
kuva lautapeli.fi
Se oli aluks vähän monimutkainen, mutta kyllä sitä sit pikkuhiljaa alko ymmärtää. Pelattiin kolme kierrosta ja hävisin kaikki muut paitsi ekan :D Kymppiin asti pelailtiin, kunnes meille tuli niin kauhea nälkä, et oli pakko lähtee kotiin tekemään ruokaa. Syötiin iltapalaksi jättiläispatonkit. Jättiläset siksi, että siihen tuli väliin pekonia, juusto, kanaa, tomaattia ja paprikaa. Sitä oli aika vaikee syödä :D

Mutta tosiaan, mukava alku lomalle tämä viikonloppu. Seuraavaks onki sit vuorossa mökkireissu ja Juhannus. En oikeen tiedä jaksanko raahata konetta mukaan vai en. Kuvia on ainakin pakko ottaa sata ja yks, kun mulla on nyt toi mun hieno järkkärikin sitä varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti