10. kesäkuuta 2012

Viikonloppuja

Käytiin perjantaina murun kanssa kattomassa elokuva The Dark shadows.
Elokuvassa oli mielestäni tosi hyvä idea ja trailerikin oli tosi houkutteleva. Se oli hauska ja mielenkiintoinen, mutta jäi loppuen lopuksi vähän turhan vaisuksi, ottaen huomioon, että se oli nimen omaan Tim Burtonin ohjaama elokuva. Hänhän on ohjannut monta ihan mielettömän hyvää elokuvaa, kuten Saksikäsi Edward, Päätön ratsumies, Big Fish ja Corpse bride. The Dark shadows elokuvassa jotkut yksityiskohdat jäi vaan jotenkin vajaaksi ja se jäi häiritsemään mua, mutta muuten se oli kyllä ihan hyvä elokuva. Antaisin tälle varmaan joknun 4 miinuksen viidestä tähdestä :)

Elokuvan jälkeen kun päästiin kotiin, tuli telkkarista Nuori Hannibal ja päätettiin kattoa sitä. Sen jälkeen tuli Hannibal toiselta kanavalta ja sen jälkeen vielä Once upon a time in Mexico. Taisin alkaa torkkua jossain tuon toisen ja kolmannen leffan välissä.

Lauantaina mentiin juhlimaan taas yhden kaverin valmistujaisia. Oltiin siellä joskus puol kuudelta ja syötiin ja juotiin tasaiseen tahtiin kaiken näköistä herkkua. Siellä oli täytekakkua, juustokakkua, suolaisia piirakoita, tortillarullia, sipsejä ja karkkia ja voi ties mitä. Ja sitä herkuttelua jatkui pitkälle aamuviiteen saakka. Suunniteltiin jo menevämme pelaamaan heti aamusta frisbee golffia, mutta väsy alkoi hiipiä jo siihen tahtiin, että päätettiin lähteä viimein kotiin. Pääsin siis nukkumaan vasta joskus aamu kuudelta. Nice.

Tänään heräsin yhdeltätoista ja odottelin jo innolla, että Osku tulee takaisin kotiin hoidosta. Oskulla oli ilmeisesti ollut superkivaa Antin isän kanssa, kun se meinas lähteä hänen mukaansa takaisin :D
Pian sen jälkeen kun Antin isä lähti, alettiin tekemään pitsaaaaaa, nom nom.

Siellä ne meiän herkkupitsat on uunissa. Mun pitsassani oli täytteenä kinkkua, kebabia, aurajuustoa ja paprikaa. Antilla oli aurajuuston sijaan ananasta :)
Super hyvää ja täyttävää. Tulin ite täyteen jo semmosesta 1/4 palasta ja olin jo ihan ähkyt. Ainakin tätä riittää sitten muutamaks päiväks.

Vielä pitäis yks viikko raataa töissä ja sit pääsee vihdoinkin ansaitulle neljän viikon lomalle. Ah ihanaa. Ja loma alkaa mukavasti tyttöjenillalla. Ruokaa, juomaa ja tanssimista siis luvassa. Sitä odotellessa!

Nyt painun katsomaan pari True blood jaksoa ja sitten nukkumaan. Moikkis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti