12. kesäkuuta 2012

Lots of love

Käytiin tänään ukon kanssa katsomassa ennanäytöksessä elokuva LOL. Onnetar oli suosinut minua More to Love-blogin kilpailussa ja pääsin yhden kaverin kanssa katsomaan kyseistä elokuvaa ennakkoon. Mua alko vähän jännittää, kun näin Pepin ihan ilmielävänä siellä vastassa ja kun hän ojenti minulle elokuvan julisteen :)


LOL (laughing out loud) on ihanan romanttinen teinirakkauselokuva. Jos olisin vielä itsekkin teini-ikäinen, saattaisin innostua tästä elokuvasta huomattavasti enemmän. Näin teini-iästä jo selvinneenä, elokuva oli varsin mukavaa katsottavaa, mutta jotenkin niin epätodellinen. Päähenkilön Lolan suhde äitiinsä oli jotenkin liiankin täydellinen, jolle varmasti jokainen tyttö olisi kateellinen.

Lolan parasta ystävää ja rakasta Kylea näyttelevä Douglas Booth oli kyllä varsinaista silmäkarkkia katsojalle. Ja no mikä oliskaan sen ihanampaa kuin hyvän näköinen miekkonen laulamassa rakkauslauluja rakastamalleen tytölleen.

Myönnettäköön, että Miley Cyrus suoriutui myös ihan kiitettävästi Lolan roolista.

Antaisi tälle elokuvalle 4/5 tähteä hyvin toteutetusta juonesta ja hyvästä musiikista :D Valitettavasti suosittelisin tätä enimmäkseen vain nuoremmille katsojille ja no tietysti sellasille jotka tykkää ällöromanttisista komedioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti