26. elokuuta 2012

Expendables 2

Mähän sanoin, et nyt ois paljon leffoja mitä pitäis nähdä :D

No kuitenkin, käytiin siis eilen Antin kanssa kattomassa Expendables 2. Saattaa ehkä vaikuttaa siltä, et nää leffat on vaan Antin valintoja, mut tosi asiassa mä haluan nähdä ne ihan yhtä paljon.
Expendables 2 oli ihan perus hyvä. Ei mitenkään erityisen älyhyvä, vaan ihan vaan hyvä hyvä. Ehkä se vitsi vanheni jo siinä ekassa elokuvassa, mut pakkohan tää jatko-osa oli silti nähdä. Juoni oli hyvin yksinkertainen, mutta tähän elokuvaan oli tungettu tosi paljon niitä niin sanottuja inside-läppiä. Eli toisin sanoen jos et ole nähnyt kaikkia Terminatoreja, Die hardeja, Ramboja, Rockyja, Transportereja ja ainiin tietysti Chuck Norris leffoja, niin todennäköisesti sulta menee suurin osa näistä vitseistä ohi.

Eli voisin kuvitella, että tää jatko-osa olis suunnattu lähinnä vaan suurille legendaaristen toimintasankarien faneille (eli mulle ja Antille hehe) ja ehkä tää on vaan pakko lisätä yleissivistykseen. Olipas muuten huvittavaa olla kerrankin melkeimpä ainoana naisena elokuvateatterissa, kun yleensä Antti on se joka joutuu uhrautumaan jonku ällöromanttisen komedian naisyleisön keskelle :D

Jaa ja jos tästä jotain tähtiä pitäis antaa niin antaisin 4-/5. Aika semmonen perus toimintatorstai-elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti