27. elokuuta 2012

Jotain uutta

Kaipasin tukkaani hieman jotain uutta piristystä ja varasin kampaajalta pitkästä aikaa ajan värjäykselle. Mainitsinkin jo aiemmin, että himoitsin räiskyvää kirkkaan punaista, mutta toteutuksessa tulikin hieman mutkia matkaan.
Juurikasvua jotain 15-20cm
Käyn jo tutuksi tulleella kampaajallani äitini alakerrassa, koska en ole vielä koskaan uskaltautunut kenenkään toisen kampaajan käsiteltäväksi. Hiukseni ovat pitkät ja erittäin paksut, joten niiden värjäämiseen menee noin nelinkertainen määrä hiusväriä normaaliin verrattuna. Valitettavasti kampaajallani, ei ollut tällaista määrää punaista shokkiväriä saatavilla, joten tyydyin kokeilemaan erilaisten punaisen sävyisten värien sekoitusta. Jotakin uutta ja jännittävää oli siis tosiaankin luvassa.
Ja tässä tulos! (Vähän huono kuva tosin.) Ennen värjäystä olin käytännössä jo blondi auringon haalentamine kutreineni, joten tämä astetta tummempi punainen tukka on todellakin jotain aivan uutta. Sävy on oikeastaan vähän jopa liilaan vivahtava, joten se on täysin uusi kokemus minulle. Olen innostunut muutoksestani ja olen vieläkin innostuneempi kokeilemaan kaikenlaisia uusi tyylejä ja värejä. Jännää miten hiukset voivatkaan vaikuttaa ihmiseen niin paljon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti