14. elokuuta 2012

Viikonlopun krapula

Kaiken tän tylsän ja yksinäisen arjen keskellä yksi mainio viikonloppu kyllä räjäytti koko potin. Ja vei siinä samassa kaikki voimat :D Meni pari päivää, että siitä palauduttiin taas elävien kirjoihin. Valmistauduin viikonloppuun perjantaina siivoamalla aivan koko kämpän yksin. Ja siis jos joku pitää sitä ihan normipäivänä, niin muistutettakoon, että en asu yksiössä, enkä kaksiossakaan, vaan jossain vieläkin laajemmassa kompleksissa. Olin siivoamisesta aivan totaalisen poikki. Loppu illan kattelinkin sitten taas Sinkkuelämää ja menin suht ajoissa nukkumaan.

Lauantaiaamuna heräsin aikasin ja me lähdettiin naapurin Lagoton kanssa kattelemaan erikoisnäyttelyitä Tuomarinkylään. Meiän matka ei ollukkaan ihan niin mutkaton. Ekaks ku ajettiin sinne, niin satuin siinä porteilla kysymään, että "mitähän tänne tarvii, et pääsee koiran kanssa sisään". No naapurini tokaisi sitten, että "no rokotuspassinhan sinne tarvii ja mulla ei muuten olekkaan sitä mukana". No ajettiin sitten takas Mellunkylään hakemaan sitä ja sitten, kun päästiin takas paikan päälle, niin huomattiin, että sisäänpääsymaksu on 5 euroa ja siellä käy vain käteinen. No eipä ollu sitäkään sitten kummallakaan mukana ja eikun hakemaan käteistä. Käveltiin koirien kanssa lähimmälle ABC:lle, mutta eihän siellä ollutkaan ottoa vaan jouduttiin kävelemään vielä vajaa kilometrin matka lähimmälle s-marketille, mistä me viimein saatiin sitä käteistä.

No sitten kun me viimein päästiin näyttelypaikalle passeinemme ja käteisinemme, niin saatiin tietää, että Lagotto "turistit" pääsekin ilmaiseksi. Joo ei terve! Viimein päästiin kattelemaan tuttuja kehän laidalle ja Osku pääsi painimaan taas veljensä kanssa. Veli Rodi oli ollut kehässä, mutta oli kuulemma saanut tällä kertaa vain vihreän nauhan. Ei haittaa, ei me oteta tätä näyttelyjuttua liian tosissamme :D
Onneksi oli suht kiva sää, niin oli ihan hauskaa kattella niitä söpöläisiä siellä kehässä. Lagotot on vaan niiiin söpöjä.

Eipä me niin kovin kauaa siellä oltukkaan, kun naapurin piti lähteä golffaamaan ja mulla ei ollut muutakaan kyytiä kotiin. Soitin sitten Krisulle, että nyt voi tulla meille ja aloittaa meiän tyttöjenillan vieton. Käytiin ekaks tekemässä kaikki tärkeät ostokset ja sitten päästiin takas kämpille ja alettiin kokkailemaan ruokaa. Ruuan jälkeen käytiin lenkillä ja sen jälkeen laitoin saunan tulille. Pian päästiin nauttimaan mukavista löylyistä ja tietty saunasidukoista :D

Samalla kun laittauduttiin baarireissua varten nautiskeltiin vähän juustoista ja viineistä. Ne oli tosi nam nam ja maistui Krisullekkin, joka kuulemma ei ollut vielä koskaan moista juustojen herkuttelua kokeillut. Se viini nousi aika nopeasti huppuun ja me vaan kikateltiin ja koitettiin meikata itteämme. On muuten vaikiaa meikkailla lievässä hiprakassa...varsinkin eyelinerit :O No anyway, kun saatiin naamat kuntoon ja jotain bilemekkosta päälle, lähettiin talsimaan kohti lähintä paikallista.

Siellä ei ollu mikään ihan mieletön meno, mutta siellä oli sentään jokunen jengi semmosia vihreäpaitaisia heppuja, jotka ovat kuulemma kiertäneet/kiertämässä Kontulan kaikki baarit läpi. En nyt muista mikä lie tour de Kontula sen nimi olikaan, mutta niin... joku semmonen.

Lähettiin sitten kohti kotia siinä vähän ennen valopilkkua. Huomattiin matkalla, kun jotkut jätkät makoili maassa ja otti jotain kuvia. Krisu vähän huuteli niille jotain ja yhtäkkiä kaks niistä lähtiki meiän mukaan. Krisulla oli jo korkkarit kainalossa, kun ei enää kestänyt kävellä niillä, niin se toinen jätkä sitten anto kenkänsä Kristalle ja laittoi ne korkkarit omiin jalkoihinsa :D No kyllä vaan! No me mentiin sit meille jatkoille ja mä pääsin hehkuttamaan Tenacious D:tä ja Linkin Parkia ja sit alko tulla kauhee väsymys ja uupumus ja aloin häätämään niitä jätkiä kotio. Jotenkin ihmeellisesti Krista onnistu taas saamaan ittellensä yhden uuden pusukaverin ja meikän ei auttanu enää ku painua pehkuihin. Kello tais olla siin vaiheessa jo puol seittemän. Aamulla oliki sitten taas niin vuosisadan krapula, ettei olis oikeen tehny mieli liikkua enää mihinkään. Yritettiin kattoo jotain leffaa, mut painuin takasin pehkuihin. No siinä puol kolmen aikaan Kristan kyyti tuli ja meikälläkin alkoi olemaan jo vähän parempi olo.

Sunnuntaina juhlittiin vielä yhtiä juhlia, nimittäin Oskun synttäreitä!
Mun oma ihana pikku karvapallo on jo vuoden ikäinen vaikka vastahan se syntyi ja tuli meidän perheeseemme. Tein Oskulle tommosen hienon pikkukakun ja annoin sille iiiison luun synttärilahjaks. Kauheeta, miten aika menee nopiaa.

Vielä tää viikko on tylsää arkea yksin kotona(vaikutanpa epätoivoiselta) ja lauantai-sunnuntai välisenä yönä Antti tulee takas kotiin ja me voidaan taas tehä kaikkee kivaa yhdessä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti