3. lokakuuta 2012

Halloween herkku

Halloween kemuihin on myös aina hauska koittaa keksiä mitä hienompia herkkuja eli siis syötävää ja juotavaa. Meil on ollu aina semmosia pieniä prinssinakkipasteijoita, mutta ne ei oo ollu varsinaisesti Halloween teeman mukaisia, mutta sitäkin herkullisempia. Nyt halusin kokeilla näitä samoja nakkipasteijoita vähän eri muodossa ja enemmän Halloween teeman mukaisesti.
DSC_0002
Ne on nakkimuumioita :D Ja siis jos joku ei tiedä miten nakkipasteijoita tehdään, niin ihan yksinkertaisesti vaan kääritään nakki lehtitaikinaan.
DSC_0004DSC_0005
Aika hauskan näköisiä muumioita tuli ja mikä parasta, ne maistuu ihan törkeen hyvälle. Laitoin juuston palaset silmiksi ja ne vähän levis, mutta ovatpahan ainakin kaamean näköisiä :D

Näitä meinaan tehdä sitten hirvittävän armeijan Halloween kemuihin, kun ne pasteijatkin on aina hävinnyt samantien parempiin suihin. Helppoa ja maukasta!

Eilen tuli muuten postissa mun toinen ebay tilaukseni, jossa tilasin filmiä siihen mun superhienoon polaroidkameraani. Mä vähän aattelinkin, että nopeammin ne tulee vaikka Koreasta, kuin että lähden stadiin ostamaan niitä. Kyllä mää itteni tunnen xD.
DSC_0003
Otin heti Oskusta testiks yhden kuvan. Ihan sairaan kiva! Mun tekee vaan mieli kokoajan kuvailla hienoja polaroid kuvia, mut en oikeen viiti, kun ne filmit on aika kalliita ja niitä on tosiaan vaan sen 10 kpl semmosessa yhdessä "filmissä".

Halloween kemuissa otan sit kaikista sellaset tosi hienot polaroid kuvat, kun porukka on muutenkin niin hienon näköisiä naamiaisasuissaan :)

Nyt meen kattoo jotain leffaa digiboxilta ja herkuttelemaan Ben & Jerrys jäätelöä! Oon jääny niihin ihan koukkuun ja aion maistaa vähintään jokaista eri makua. Hih.

Momos!

2 kommenttia:

  1. Aika hienon näköisiä ja kiitos tästä hienosta ideasta =) Tänään meillä myös luvassa samaa nakkimuumiota

    VastaaPoista
  2. Ja ennen kaikkea herkullisen makuisia :) Nuo on muuten sitten voideltu kananmunalla, että niihin on tullut tuo kiva rusehtava väri. Muuten ne siis jää ihan vaaleiksi. Vähän niinkuin joulutortutkin ^^

    VastaaPoista