21. lokakuuta 2012

Loistava lauantai

Voitin Mireten blogin kautta liput kahdelle I love me-kauneus ja terveys messuille. Otin mukaani ihanan Kristani ja mentiin sinne sitten lauantaina kattelemaan ja pyörimään. Olivatpa muuten ihan mielettömän siistit messut ja ison kassillisen kanssa sieltä sitten poistuttiin. Olen siis ekaa kertaa missään naisten messuilla ja oli kyllä ihan loistavaa kaikki. Onneks ei tarvinnu ottaa Anttia mukaan, vaan sain fiilistellä sitä kaikkea yhdessä Kristan kanssa.
2012-10-20-188
Siellä oli kaikenlaista nähtävää ja koettavaa ja me jumahdettiin rupattelee jonkun tyylikouluihmisen kanssa ja voi ties mitä. Kaikkea me ei edes ehditty näkemäänkään, kun siellä oli niin paljon kaikkea. Kassit oli pian ihan täynnä kaikenlaista lehteä ja liparetta, näytteitä ja mainoksia. Sehän se onkin messuissa parasta, kun saa paljon kaikkea ilmasta, kjeh kjeh.
2012-10-20-191
Siellä olis ollu kaikenlaisia mielenkiintoisia muotinäytöksiäkin, muttei oikein ehditty niitä jäädä katselemaan. 2012-10-20-192 Meiän itseasiassa piti käydä kattomassa semmonen hiusmuotinäytös, mut sit me jumahdettiinkin vaan rupattelemaan sen tyylikouluihmisen kanssa ja siinä se muotinäytös sitten menikin. Toisaalta se semmonen tyylikoulu olis kyllä ihan mielenkiintoinen. Varsinkin meikälle, kun en tiedä omasta tyylistäni mitään :D 2012-10-20-190
Välillä me pyörittiin siellä kirjaimellisesti ympyrää, kun mentiin varmaan sata kertaa tuon iiiiiiihanan Sinikka Nikanderin häämekon ohi. Se oli vaan niin kaunis ja se kimalteli tosi kauniisti. Harmi, etten saanut siitä kännykällä oikeen parempaa kuvaa.
Siellä olis ollu myös paljon ostettavaa, kuten vaatteita ja kenkiä ja kynsi- ja hiustarvikkeita, mut me onnistuttiin onneksi skippaamaan ne aika hyvin. Yhet kengät meinas jo lähteä messiin, mut ei löytynytkään enää oikeaa kokoa. Ehkä ihan hyvä vaan.

Itse löysin kuitenkin uuden karvakorvapipon :D En oo vieläkään kasvanu aikuiseks niistä korvapipoista ja edellinen on jo niin kulahtanut, että oli pakko saada päivitystä siihenkin. Lisäksi löysin jo kauan himoitsemani sauvakihartimen. Ostin siis sen Remingtonin kapeamman mallisen sauvakihartimen hintaan 35 euroa. Ei paha!

Ainiin, ja kokeiltiin me ilmaiseksi myös piilolinssejä. Se oli kyllä mahtava kokemus. Mähän siis en näe kunnolla kauas, joten joko siristelen tai tarvitsen lasit. Laseja en haluaisi koskaan käyttää, joten siristelen suurimman osan ajastani :D Ne piilarit oli ihan mielettömän hyvän tuntuiset silmissä. Ne joteski kosteutti ja tuntu siltä kuin silmät ois tosi virkeet. Mietin tossa, et voisin kokeilla niitä silmätippoja, jos ne kans vähän virkistäis, kun katson aina joka päivä sen 8 tuntia tietokoneen ruutua. Ainoo mikä mua hämäs niis linsseissä, niin oli se, että sen sijaan että näin kauas hyvin, niin näin lähelle sumeesti :D hämyy. Lieneekö se sitten johtuu tuosta mun hajataitosta tai jostain, mut oli kyl vaihteeks kiva nähdä kauaksikin hyvin. DSC_0001
Tälläinen säkillinen sitä tavaraa sitten loppuenlopuksi kertyi. Käytiin vielä messujen jälkeen keskustassa shoppailemassa, niin sieltäkin tarttui muutama ostos messiin. DSC_0002
Löysin vähän lisää rekvisiittaa siihen mun naamiaisasuun Accessorizesta ja H&M:stä tarttui mukaan uudet sukkahousut ja uusia sukkia tarvii aina. Tätä rahan menoa ei voi estää!

Kuudelta lähdettiin viimein kotiopäin, huom. päin, koska kotiinhan mä en sitten loppuen lopuksi päätynyt. Kaverilta tuli tekstari, että lähetäänkö kattoo stand-uppia ja eihän siitä nyt voinut kieltäytyä. Antti noukki mut Mellunmäen asemalta kyytiin ja lähdettiin autolla (Osku kyydissä mukana) kohti Vallilaa, katsomaan viimein sitä Antin siskon, Ainon, uutta kämppää. Just söpö semmonen vanha puutaloyksiö keskellä Vallilaa. Just sopivalla paikalla. Aino suostui kattomaan Oskua sen aikaa, kun me lähdettiin kattomaan stand-uppia. Siitä oli helppo vaan kävellä Sörkkään ja metrolla Kamppiin ja oltiin perillä Sokos Hotelli Presidentissä.

Meillä kävi ihan mieletön tuuri, kun saatiin Antin kanssa liput sinne vaikka se keikka oli jo ihan loppuunmyyty. Saatiin hyvät paikat neljälle ja kaikki meni ihan nappiin. Siellä oli Sami Hedberg ja pari jotain uudempaa koomikkoa. Lisäksi se välispiikkejä vetänyt koomikko oli kyllä ihan mielettömän hyvä. Valitettavasti mä en nyt muista niitten nimiä, mutta oli kyllä taas tosi hyvä show. Se juontaja tai välispiikkaaja, mikä lie, oli oikeestaan jopa Sami Hedbergin tasoinen koomikko. Se veti tosi hyvää läppää ja melkeimpä kopioi Hedbergin tyyliä jossain määrin. Se ei toki haitannu, koska ne jutut oli tosi erilaisia ja uusia. Sami Hedbergiä vähän jännitettiin, et onko se keksinyt ollenkaan mitään uutta, mut tulihan sieltä vaikka mitä. Siel oli kans yks tosi hyvä koomikko, joka kertoi semmosta ns. tarinaa, mikä oli koottu puujalkavitseistä. Sen tyyli oli jotenki ihan omanlainen ja tosi hauska. Naurettiin taas ihan kippurassa siellä.

Esitys loppui joskus kympin aikaan ja meiän oli pakko hiihtää Ainon kautta himaan. Vaikka olis toki tehnyt mieli lähteä vielä yhille jonnekkin, mutta joku toinen kerta sitten. Ja onhan meillä jo perjantaina uudet pippalot ja meiningit! Sitä odotellessa.

Tänään on jalat ja hartiat ja kaikki niin kipeänä, etten jaksa tehdä oikeestaan yhtään mitään. Pitääpi ehdottaa Antille, että lämmitetään sauna tänään, jos pääsis vähän rentoutuu.

Mutta oli tosiaan ihan mielettömän mukava lauantai taas pitkästä aikaa ja kiitokset taas kaikille siitä.
Nyt sunnuntailöhöilyvaihde päälle, ni jaksaa taas huomenna tehdä töitä :D

Moikka moooi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti