1. lokakuuta 2012

Viikonlopusta

Vaikka mä lupasin mennä lauantaina askarteluhuoneeseen tekemään mun mekkoni kaavoja, niin se kuitenkin jäi. Silloin nimittäin ulkona alkoi paistamaan pitkästä aikaa aurinko ja halusin mennä nautiskelemaan siitä niin paljon kuin mahdollista.
syysaurinko

tossut
Mun oli sit ihan pakko ikuistaa se hetki näillä instagram kuvilla ja piti ottaa oikeen aurinkotuoli esiin ja jäädä siihen hetkeksi istuskelemaan. Loppuenlopuksi nautiskelin siinä sitten vielä aamupalaakin. Vaikkakin kello tais olla jo jotain kaks, mut meikä huiteli vielä yökkäreissä, kun eihän mulla ollu mihinkään kiirettä.

Paitsi, että kauppaan piti mennä ja sitten kun se aurinko meni pilveen niin laiskuus iski, eikä jaksattanut tehdä taas mitään. Pian alkoikin taas satamaan kaatamalla ja huomasin, että Osku oli vielä ulkona. Huutelin sitä takaovelta sisälle ja yhtäkkiä huomasin, kun se pinkoi täyttä vauhtia vesisateessa AIDAN ULKOPUOLELLA! Perskiles, piti sit juosta sateeseen hakemaan se sieltä aidan takaa omalle pihalle ja sisälle. Kaikkee se Oskukin aina keksii...kunnon kauhukakara.

No ehdittiin vielä kauppaan ennen sulkemista ja ostettiin leffamässyt ja mässytettiin niitä koko loppupäivä ja laiskoteltiin.

Sunnuntaiaamuna heräsin ahkerasti jo ysiltä ja aloin askartelemaan, mutta ei, en vieläkään aloittanut sen mekon kaavoittamista, vaan tein siihen asuun pitkän punaisen viitan :D hahah jaa, että sellasta tarvittiin vielä. No siitä tuli ihan ok, kun käytin Antin vanhaa viittaa(kyllä luit oikein, vanha kunnon larppaajamieheni) kaavana ja tein siitä Jyskistä ostamastani velourista hienon viitan. Jos laiskuus iskee sen mekon tekemisen kanssa, niin ainahan mä voin olla vampyyri Punahilkka :D Ei hassumpi idea.

Illalla lämmitettiin pitkästä aikaa sauna ja ah ja voih miten ihanalta kunnon löylyt maistuikaan keskellä kylmän ja sateisen syksyn. Supermukavalta!

Ja niin siinähän se viikonloppu taas menikin tekemättä mitään. Toivottavasti tällä viikolla saisin enemmän aikaseksi. Aika huonolta vaikuttaa, kun tuntuu jo nyt siltä, että vaan väsyttää ja uuvuttaa.

Että semmosta...

Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti