26. lokakuuta 2012

Pikaiset terkut järjestelyjen keskeltä

Otin tämän päivän töistä vapaaksi, että saisin rauhassa valmistautua tämän illan Halloween juhliin. Ollaan eilen leivottu Antin kanssa vaikka ties mitä ja pääsinkin vasta kahdelta yöllä nukkumaan. Vielä ois paljon tekemistä, mutta mun on ihan pakko tulla näyttämään pari kuvaa siitä, mitä ollaan vielä tässä pikaisesti keksitty tarjoiltavaksi.

Mutta aloitetaampa nyt sillä, mitä olen jo kauan voivotellut täälläkin, elikkäs naamiaisasullani.
DSC_0002
On vähän huono kuva, kun otin sen myöhään illalla pimeässä kämpässämme, mutta eiköhän siitä sitten myöhemmin tule parempia kuvia, kun se on mulla päälläni. Tuo kuva on itseasiassa otettu vieläpä ennen, kun olin tehnyt siihen mekkoon kaikki viimeistelyt.

Tarjoiluina tänä vuonna tein voileipäkakun. Se on vielä koristelua vaille, joten siitä en voinut ottaa kuvaa, mutta sain eilen aivan loistavan idean töissä, joka me sitten Antin kanssa toteutettiin.
DSC_0034
Jelloaivot terästettynä alkoholilla :D Käytiin hakemassa Herttoniemestä Bake & Partystä tuo aivomuotti ja tehtiin siihen mansikan makuista jelloa. Kaupasta ei valitettavasti löytynytkään enää semmoista kunnon jenkkiläistä valmispakkausta Jell-Oa, joten kehitettiin sitä itse liivatteesta. Testattiin ekaksi semmosina pikku shotteina sitä ja ne onnistui loistavasti. Seuraavaksi täytettiin tuo aivomuotti mansikka-Juissilla ja metsämansikkaliköörillä. Se tuoksuu ainakin ihan törkeen hyvälle, että saa sitten nähdä maistuuko se ihan kauhealle.
DSC_0036
Vielä pitäis saada tuo muotti tuosta irti ilman, että se hyytelö hajoaa :D

Toinen mitä halusin kokeilla oli nämä makeat popparit, joiden ohjeen löysin NRJ:n blogista Tasty cake.
DSC_0035
Ainakin ne on ihan sairaan kivan näköisiä. En ole kyllä uskaltanut vielä maistaa niitä xD

Tämmöistä tällä kertaa. Palaillaan taas Halloweenin jälkeen hienoilla kuvilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti