29. huhtikuuta 2013

Rautamies kolme

Eilen olin liikenteessä tämän näköisenä. Uudet palmuleggingsit pääsi heti testiin ja voi kyllä ovat mukavat ja ennen kaikkea tyylikkäät. Nuo villasukat jäi kyllä kotiin.
 
 Käytiin eilen tosiaan kahtelemassa tuo Iroman 3. Valittiin taas 3D-versio tästäkin elokuvasta. Hitto että 3D-näytösten liput on nykyään kalliita; 15,50€!!! Järkkyä. Piti ostaa lippupaketti ja omani maksoin Smartumilla, kjeh kjeh.
 
Mut niin tämä elokuva. Se oli tosi hyvä, niin kuin edeltävätkin osat ovat olleet. Joteski tuo Robert Downey Jr.n huumori vaan iskee niin hyvin, kun sen elokuvat on aina vaan niin hyviä. Elokuvassa oli aika paljon kaikkea eri häslinkiä. Kauheesti erilaisia uhkia ja monta hahmoa ja kaikkea, mut siltikin mä pysyin ihan hyvin messissä kokoajan. Oikeestaan odotin vaan kokoajan, että mitähän tässäkin käy. Nauraa sai taas paljon, mikä on aina hyvä. Jäin pohtimaan, että voisko siitä tulla vielä joku jatko-osa. Ei tiedä. Ehkä.
 
Antaisin tälle leffalle 5-/5 tähteä, koska paljon häslinkiä, mut silti tosi hyvä :D
 
Kun päästiin kotiin, paistoi ihanasti aurinko. Olin niin hyvällä tuulella, että päätin ihan extemporee vaan imuroida meiän auton :D Sitä ei oo siivottu varmaan vuoteen ja siel oli ihan kivasti koirienkin kintuista sitä hiekkaa kerääntynyt.
Oli pikkusen hankala siivota, kun heti kun avasin auton ovet, niin Ronsu hyppäs kyytiin. Voi pieni, kun olis niin mielellään lähtenyt jonnekkin ajelulle, mutta minäpä ilkeänä tyttönä kaivoin imurin esille ja häädin koiran pois takapenkiltä :D Nyt on taas siisti auto (sisältä), että on mukavampi ajella. Voi merkata auton siivoamisen To do-listaltani poies.

Tänään.... no tänään olen ollut ihan supermegaväsynyt, että en tiedä jaksanko tehdä yhtään mitään, mutta tarkoitus olis käydä kaupassa hakemassa Vappubrunssin grillattavat ja muut herkut ja illalla voisin vähän askarrella paskarrella jotain pientä. Näette sitten.

Mut nyt jatkan taas töitä :D tämmönen pikanen taas tähän väliin, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti