14. joulukuuta 2013

Joulukriiseilijä

Mun joulufiilikset heittelee laidasta laitaan. Välillä mä oisin niin valmis jo juhlimaan joulua ja mul ois kauheesti kaikkee suunnitelmia, mut sit taas energiat tekee totaalisen katoamistempun ja mä en jaksakkaan tehdä enää yhtään mitään. Sitten iskeekin jo tutuksi tullut kriiseily siitä, että miten mun aika riittää kaikkeen.
Okei ensinnäkin mun oli tarkotus tehdä eilen megalomaaninen joulusiivous, mut suunnitelmat vähän muuttu, kun päätettiinkin lähteä eläinlääkäriin. Romeolla on nyt viimeaikoina ollut kuono ihan kamalassa kunnossa, kun se rapsuttelee sitä ihan vimmatusti, niin se iho on jo ihan rikki. Sitten kun se on ihan ruvilla, ni se repii niitä rupia ja seuraavaks se onki jo ihan verillä. Aateltiin, et nyt se ei oo menossa enää ku huonompaan suuntaan, joten parempi kävästä lekurilla.


Romeo oli lääkärin käsittelyssä tosi nätisti ja rauhallisesti. Lääkäri pääs tutkimaan ihan kunnolla koko kropan, mutta kun siitä kuonosta ois pitäny ajella kaikki karvat, niin se ei sitten enää ollutkaan niin kivaa. Varattiin uusi aika torstaille, jolloin Romeo rauhoitetaan ja lääkäri pääsee tutkimaan kunnolla niitä kuonon rupia. Romeo sai mukaansa antibioottikuurin, mutta mitään virallista oireiden aiheittajaa se lääkäri ei vielä keksinyt. Se voi olla joku bakteeri tai sit Romeolla voi olla myös jokin allergia. Toivottavasti selviää.

Perjantai-ilta menikin sitten siellä lekurissa. Tänään mun oli tarkoitus aloittaa hieman joululahjojen metsästys. Halusin kuitenkin nukkua hieman univelkojani pois ja käytin koirut pitkällä aamulenkillä, joten shoppailu jäi nyt väliin. Suunnitelmissa olis myös erilaisten lahjojen tekeminen itse, mutta en nyt mitenkään meinaa saada mitää aikaiseksi. Tilasin massiivisen kasan kankaita kangastorista ja niistä pitäis tehhä kaikkee. Ostin myös pari kivaa kuviollista kangasta, joista ajattelin kokeilla tehdä pari simppeliä hamosta. Mutta katsotaan sitten mitä saan aikaseksi.


Jeps. Sellanen laiskiainen täällä taas kuittailee tällä kertaa. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti