20. joulukuuta 2013

Kiireiden keskeltä

Aattelin tulla heittämään pikaheipat tänne bloginkin puolelle. Mul on ollut nyt tän viikon ihan järjetön kiire. Oon väkerrelly joululahjoja ja mustia tonttulakkeja. Jep mustia, koska Raskasta Joulua :D Kerron niistä vielä lisää erikseen, mutta tänään ollaan siis menossa kuuntelemaan joululauluja Kulttuuritalolle.

Eilen oltiin sitten taas siellä eläinlääkärillä Romeon kanssa. Ronsu rassukka rauhoitettiin ja siltä ajeltiin kuonosta karvat ja puhdistettiin kaikki ruvet ja karsta. Sillän on siis kuonossa jokin bakteerin aiheuttama ihotulehdus ja se on sitä rapsutellut ja se on mennyt tosi ikävään kuntoon. Onneksi kuitenkin eläinlääkäri sanoi, että se kuono näytti niiden karstojen ja karvojen alla paremmalta kuin hän oli odottanut ja nyt meillä onkin sitten tuommoinen onneton tötterökoira.
Kuvassa Romeo on vasta palannut eläinlääkäristä vielä pahasti tokkuraisena ja Osku ihmettelee, että mikä kaverilla on vikana. Ronsu on ilmeisesti lievästi sanottuna *ittuuntunut tuohon tötteröön, kun se yrittää haastaa riitaa Oskun kanssa ja nyt Osku vähän jopa pelkää tuota tötteröä. Voi olla, että Ronsulla on ollut vähän krapulainen olo ja ei sen takia voinut sietää kaveria lähellään. Noh toivottavasti saadaan pian tuo iho kuntoon niin voidaan ottaa tuo inhottava tötterö pois. Saatiin paljon kaikenlaisia hoito-ohjeita tuolle kuonon iholle ja sitten vielä Ronsun jaloille. Ilmeisesti myös Romeon taipeissa ja kintereissä on pientä tulehdusta ja niitä pitäis sitten suihkutella kortisonisuihkeella päivittäin. Voi meiän pientä potilasta. Varmaa syytä näille iho-ongelmille ei voida sanoa, mutta mitä ilmeisemmin Ronsulla on jokin allergia. Nyt siis ei auta kuin testailla, mikä ruoka sopii meiän pikkuiselle parhaiten. Huhhei siinäpä vasta prosessi, joka tulee kestämään piiiiitkäään. Ainiin ja Ronsulla olis lonkkakuvaukset 30. joulukuuta. Johan nyt on häppeninkiä.
 
Kivalla aasinsillalla siirrytäänkin aiheeseen ruoka. Nimittäin me saatiin tänä vuonna firmalta taas ihan kivat joululahjat. Viimevuotisten iPadien jälkeen olin jo ihan varma, ettei vähään aikaan tule mitään lahjoja, mutta toisin kävi. Saatiin reipas 6 kg lihaa ja juustoja.  
Ihan hervottoman kokosia leikkelepakkauksia ja nakkeja ja pekoniakin riittää ainakin neljähenkiselle perheelle. Itseasiassa sitä tässä varmaan ollaan vähän haettukkin. Mutta juu. Yksi kauppakassillinen tuli raahattua kotiin ja nyt on jääkaappi täysi. Sanoisinko, että ihan hyvä lahja taas tälläkin kertaa. Kiitos vaan! 
 
Mutta sellaset pikaheipat tällä kertaa. Tänään tosiaan ollaan menossa kavereiden kanssa syömään jotain sapuskaa ravinteliin ja sitten mennään tanssimaan astetta raskaamman joulumusiikin tahdissa :) Palaillaan taas, kun mullakin alkaa viimein loma, niin pitäis olla vähän enemmän aikaa kirjotella tännekkin. Morot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti