31. joulukuuta 2013

Katsaus vuoteen 2013

Tänään on taas aika heittää hyvästit menneelle vuodelle ja toivottaa Uusi Vuosi tervetulleeksi. Mun vuosi 2013 on ollut ennen kaikkea mielenkiintoinen ja tapahtumarikas. Siihen on mahtunut monenlaista keikkaa ja matkaakin, mutta myös häitä ja hautajaisia. Sen, millainen mennyt vuosi on ollut, saa selville hyvin vertaamalla aina edelliseen vuoteen ja voinkin ilokseni todeta, että tämä vuosi on ollut ihan mieletön.

Ajattelinkin nyt muistella hieman menneen vuoden kohokohtia ja merkittäviä hetkiä.

Vuosi 2013 lähti mukavasti käyntiin koiraharrastusten parissa. Me käytiin Oskun kanssa agilityilemässä ja suoritettiin myös meidän yks vuotiaalle lonkkakuvaukset, mitkä näyttikin todella hyvältä. Päästiin myös kokeilemaan kahden koiran "omistajuutta", kun Oskun sisko tuli meille ensimmäistä kertaa hoitoon pariksi päiväksi.


Eikä aikaakaan kun meille tuli jo toinen koira. Voih katsokaa nyt kuinka ruskea Ronsu oli joskus :D Tässä kuvassa Romeo on muistaakseni jotain 8-9 kuukautta.

Kevät meni koirien kanssa touhuillessa ja vietettiinpä me myös meidän 7-vuotisia, vautsi. Ollaan oltu yhdessä jo ikuisuus :D

Keväällä koettiin myös paljon surua kun mummini nukkui pois, sekä eräs työkaverini menehtyi äkisti matkallaan töistä kotiin. Elämä voi olla lyhyt, joten muistakaa aina elää jokainen päivä täysillä.


Toukokuussa näin livenä yhden suurimmista idoleistani, Josh Grobanin. Voi kuinka monta vuotta olenkaan häntä ihaillut ja fanittanut, ostanut kaikki levyt ja kuunnellut ne puhki. Viimein pääsin nauttimaan hänen kauniista äänestään livenä ja mikä huumoriveikko hän onkaan :D

Kesäkuussa sitä vasta alkoikin tapahtumaan. Heti ens alkuun jatkoin hyvin alkanutta keikkaputkeani vielä yhdellä Stand-up keikalla työkavereiden hyvässä seurassa.


Sitten alkoivatkin pian jo lomat lähestymään ja lähdettiin Juhannuksen viettoon. Juhannusta vietettiin taas aurinkoisessa säässä mökillä ja pelailtiin vähän Juhannusolympialaisia. Aina yhtä hauskaa :D


Kesäkuussa keikkailtiin taas vähän lisää ja käytiin katsastamassa Rock the Beach Hietaniemen rannalla. Alkukankeuden jälkeen RTB olikin ihan mielettömän hyvät festarit ja aivan ehdottomasti menisin uudestaan jos vain sitä järjestetään enää ens vuonna.


Rock the Beacin jälkeen jo heti seuraavana viikonloppuna me vietettiinkin hyvän ystäväpariskunnan häitä. Meillä on sellainen hyvin tiivis neljän pariskunnan ja yhden sinkkumiehen keskeinen kaveriporukka ja me aina vähän jännäilläänkin, että kuka menee ekaksi naimisiin ja kuka ostaa ekana kämpän ja kuka saa ekana lapsen. No tällä hetkellä ollaan jo koettu ekat häät ja eka kämppäkin on jo ostettu, joten vielä on ekan muksun-titteli jaossa :D. Kuka tietää jos vaikka tämä meidän sinkkumies yllättää. Hehe.


Heinäkuussa keikkaputki jatkui toisen suurimman idolini parissa, nimittäin Muse saapui Suomeen. Muse esiintyi Helsingissä Olympiastadionilla ja vetikin ihan mielettömän hienon keikan. Voisin sanoa, että se oli tähän astisen elämäni hienoin keikka, missä olen ollut.


Pian koittikin jo elokuu ja Antin kolmen viikon työmatka Liettuaan. Onneksi sentään minäkin pääsin nauttimaan siitä osani, niin ei tuntunut ero toisesta niin kamalalta.

Syyskuussa podettiin kaamosta ja inspiksen puutosta. Vietettiin kaverin valmistujaisia, mutta muuten ei tullutkaan mitään edes tänne blogiin raapustetuttua.


Lokakuussa sitten jännättiinkin, no mitäs muutakaan kuin Halloweenia. Tänä vuonna oli taas ihan mielettömät kekkerit ja pukukavalkaadi oli mitä loistavin. Viidennen perättäisen vuoden kunniaksi pidettiin pieni pukukilpailukin, jonka voitti meidän viehättävä Jessica-transu :D

Marraskuu kului stressaillessa ja lomaa odotellessa. Käytiin me sentään metsästämässä hääpukua tulevalle morsiammelle ja löydettiinkin ihan täydellinen yksilö. Jotain ollaan siis saatu aikaiseksikin.

Viimein koittikin joulukuu ja ah niin ihana, hyvin ansaittu, lomani.


Vietettiin ihan äärettömän ihana lomareissu Gran Canarialla hyvässä seurassa ystäväpariskunnan kanssa. Mihin pitääkin palata vielä erillisellä postauksella, kunhan kerkiän. Kanarialla tulikin sitten vietettyä Suomen Itsenäisyyspäivää, minkä kunniaksi mentiin suomalaiseen ravintolaan katsomaan Tuntematonta sotilasta :D

Paluu pimeään Suomeen ei ollut helppo, mutta onneksi meillä oli vielä paljon kaikkea kivaa luvassa ennen vuoden loppua.

Joulukriiseilyjen keskellä oli mukavaa lähteä vähän rentoutumaan kavereiden kesken "raskaiden" joululaulujen pariin. Raskasta Joulua konsertista sai vielä viimeiset voimat ryhtyä askartelemaan viimeisiä joululahjoja ja saatiin kuin saatiinkin mukavat paketit jaettua kavereille. Joulua tuli vietettyä taas mukavasti perheidemme seurassa ja niin se vuosi vaan alkaa vedellä viimeisiään.

Vuoteen 2013 mahtui siis ihan mielettömästi kaikkea siistiä ja olen kaikesta erittäin kiitollinen. Toivottavasti muillakin on ollut yhtä hieno vuosi ja nyt voidaankin hyvillä mielin toivottaa vuosi 2014 tervetulleeksi. Vielä ei ole paljoa ennusteita tulevasta, mutta ainakin kesälle on taas luvassa paljon kaikenlaista häppeninkiä. Ainakin kolmet valmistujaiset, jos kaikki menee hyvin ja yhdet häät, joissa saan toimittaa jopa toisen morsiusneidon kunniaa. Huih jännittävää. Toivottavasti myös paljon muuta mukavaa.


 Eipä sitten muuta kuin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti