11. joulukuuta 2013

Maailmanmatkalainen

Hola! Elossa ollaan vielä. Ajattelin vaan tulla ilmoittamaan, että ei olla jääty jumiin Kanarian myrskyihin, vaan tultiin maanantai-tiistai välisenä yönä ehjinä kotiin. Tai no ehjinä ja ehjinä. Saatettiin ehkä potea massiivista krapulaa kotiinlähtöpäivänä, mutta kerron siitä lisää myöhemmin.

Ekana iltana Kanarialla satoi kaatamalla vettä. Siinä vaiheessa meillä oli jo vähän epätoivoinen olo, mutta onneksi seuraavana päivänä alkoikin jo aurinkokin mukavasti lämmittämään ja sainpa siinä ensimmäiset rusketusrajatkin aiheutettua. Tosin minähän en juurikaan rusketu, joten myönnettäköön, että käräytin nahkani heti ensimmäisenä päivänä. Mutta onneksi on tehokasta after sunia ja kärvähtänyt nahka oli taas seuraavana päivänä enää muisto vain.


Otin reissusta reilu 500 kuvaa, mutta ennen kuin kerron matkastamme sen enempää, odottelen vielä Tainan kamerasta kuvia, koska siellä on mitä luultavemmin myös minustakin jokunen otos. Luultavasti muutama enemmän kuin omassa kamerassani :)

Kaikin puolin matka oli erittäin onnistunut. Puerto Rico oli paikkana varsin mielenkiintoinen. Siellä hotellit on rakennettu sellaisiin järkyttävän korkeisiin rinteisiin ja saatiinkin kävellä sellaiset reippaat 700 rappusta joka päivä päästäksemme hotelliltamme alas keskustaan ja taas uudestaan sieltä takas ylös. Mutta kerron seikkailuistamme vielä lisää myöhemmin kuvien kera.


P.S. Mitä ihmettä Blogger oikeen tekee näille kuville X_x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti