26. huhtikuuta 2014

"Nyt auringonousut vastaa pilkkuu"

Long time, no see... vai miten se meni. Otin sitten ihan vahingossa pikkasen lomaa blogistakin ja nyt on taas hirvittävä kynnys tulla kirjottelemaan tänne mitään. No kokeillahan....

Loma lähti tosiaan käyntiin lauantaina tyttöjen illalla. Mentiin siis syömään Amarilloon ja mukavasti oli kaikki kutsutut päässeet paikalle. Sanja oli varannut meille oikeen oman kabinetin sieltä. Cooooool.... Ruoka maistui oikein herkulliselta, mutta vaikka uhkasin aiemmin lähteväni jatkoille, niin jätin sen tällä kertaa väliin. Mulla oli nimittäin aivan järkyttävä rahapula ja palkkapäivä vasta tiistaina :D Ei oo koskaan ennen ollu niin hirvittävää pulaa rahasta kuin silloin. Noh Kristan tytöille sattui yllättäen iskemään myös vesirokkokin, niin lähettiin suosiolla yhdessä himaa kohti.

Ää en meinaa enää muistaa mitä pari viikkoa sitten tapahtui. Noh sen verran muistan, että tuli löhöiltyä ihan huolella ja säät suosivat lomailijaa. Ainiin ainiin ja sitten sunnuntaina Taina tuli tylsyyksissään meille askartelemaan. Me koristeltiin ja maalailtiin pilttipurkeista hienoja tuikkulyhtyjä sinne häihin ja niistä tuli ihan supersuloisia. Askartelujen jälkeen lähettiin seikkailemaan koirien kanssa metsään jos toiseenkin. Sellanen parin tunnin lenkki tuli tehtyä ja koirat oli lievästi sanottuna poikki sen jälkeen. Itseasiassa seuraavana aamuna säikähdin suunnattomasti, kun Osku ei yllättäen enää noussutkaan ylös. Ihmettelin hetken, että miksi Ronsu oli ainoastaan innoissaan lähdössä lenkille ja Oskua ei näy missään.

No Osku löytyi lopulta makkarin lattialta, eikä se päässyt sieltä omin avuin ylös. Olin järkyttynyt. Mitä ihmettä sille on tapahtunut? Onko käärme purrut sitä? Onko se reväyttänyt lihaksensa kalliolla hyppiessään? Soitanko eläinlääkärille nyt vai heti? Mitä ihmettä teen, kun Antinkin piti lähteä töihin. Yritettiin saada Oskua jaloilleen, mutta se aina romahti takas maahan ja alkoi vinkumaan tuskissaan. Pelotti ihan suunnattomasti, että nyt se kertymätauti on iskenyt meiän Oskuun ja viimeiset hetket ovat edessä. Yritin rauhoitella itseäni, että sillä on varmaan vaan lihakset jumissa ja kannoin Oskun lämpimän viltin alle petiin ja yritin hieroa sen selkää ja jalkoja. Annoin sille vielä yhden särkylääkkeenkin ja hoivasin sitä. Ehkä noin tunnin jälkeen lääkkeestä, Osku alkoi haparoida omilla jaloillaan kuin Bambi jäällä. Se sai vaivoin nostettua koipea ylös pissatakseen ja sitten palattiin takaisin lepäilemään. Sen päivän Osku oli toipilaana, mutta seuraavana aamuna se oli taas täysin normaali ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Huh miten säikäytti. Pitää tosissaan harkita sitä koirahierojaa. Suositelkaa mulle jotain jos tiedätte hyvän mestan pääkaupunkiseudulta. Vinkkejä ja neuvoja otetaan vastaan muutenkin :)
Mun lomani sattui mukavasti aurinkoisten päivien aikaan. Sain rauhassa nauttia aamupalaa ulkona auringossa kirjaa lueskellessa. Olen muuten ihan koukussa hunajameloniin. Niin hyvää ja ahmin helposti yhden kokonaisen melonin hetkessä. Nammmm...
Lomalla tuli vähän muutenkin herkuteltua. Niin pääsiäismunia kuin pullaakin. Tehtiin Antin kanssa yks ilta korvapuusteja ja niitä tulikin sitten naposteltua joka päivä aina pari :D

Siinä se viikko sitten hurahtikin. Ehdin katsoa Girlsin kolmannen tuotantokauden kokonaan läpi ja sitten katsottiin viimein Viikinkien eka tuotantokausi. Vielä kun on tuon Game of Thronesin takia hommattuna tuo HBO Nordic, niin pitääpä kattoa vielä Viikinkien toinenkin tuottis sieltä. Paljon olis katsottavaa. Aloitettiin myös katsomaan Suitsia (Pukumiehet) Netflixistä ja ollaan siihenkin ihan koukussa. Se on vähän sellainen Housemainen jollain tapaa. Tykkään kovasti.

Pääsiäisviikonlopun lauantaina oltiin koko päivä talkoilemassa. Ekaksikin mentiin Tainalle korttitalkoilemaan, eli tekemään hääkutsuja ja illalla mentiin yhdessä vielä Timolle pihatalkoisiin. Me tytöt tosin tyydyttiin katsomaan vierestä, kun pojat raatoivat puutarhahommissa :D haha. Antti toimi grillimestarina ja avattiinpa siinä samalla myös grillikausi. Ai jestas sentään kun oli taas hyvää pihviä. Kesällä rillaillaan taas niin, että oksat pois!

Ainiin, pakkoa kertoa vielä, että se Timon uus kämppä on sellainen parisataa neliöinen "gaming house", jossa asuu siis neljä muutakin henkilöä. Siinä kämpässä asuu siis 4 miestä, yksi nainen, 2 kissaa ja 2 koiraa :D Siellä on varmasti hulinaa ja melskettä. Kunnon kommuuni...

Sunnuntaina menin vielä auttamaan Tainaa kutsujen teossa ja saatiin kuin saatiinkin suurin osa viimein valmiiksi. Niistä tuli tosi hienoja vaikka itse sanonkin x) Pakko esitellä sitä sitten täälläkin, kunhan se kolahtaa postiluukusta :)

 Tällä viikolla päivät ovat menneet ihan hirmuista vauhtia töissä ahertaessa. Tekemistä riittää, koska seuraavakin viikko on lyhyt ja mulla on vapun jälkeinen perjantai vapaa, jipiiii! Vitsi miten kevät on jo pitkällä. Puissakin on jo ihanasti lehtien nuppuja ja nurmikkokin alkaa jo vihertää.

Ihanaa kesä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti