8. heinäkuuta 2014

Damn baby you got a bright future behind you

Haha, tuo Jason Derulon biisi Wiggle saa mut aina kikattamaan (giggle, giggle?:D). Tänä aamuna kuuntelin sitä spotifysta matkalla töihin ja repesin kun kuulin nuo sanat ihan sen biisin lopussa. Sinulla on loistava tulevaisuus takanasi. Nerokasta.

Joo oli mulla ihan oikeatakin asiaa. Oli tarkoitus jo eilen raapustaa tekstiä tänne, mutta en vaan kertakaikkiaan ehtinyt. Laitoin jopa koneenikin päälle, kunnes Antti paukahti kotiin ja taas oltiin menossa. Pakko kertoa tähän väliin... Osku (kohta 3v.) pissas meiän sänkyyn. Okei, okei ehkä kerron hieman taustoja. Pojat olivat olleet mökillä viikonloppuna ja olivat kuulemma ottaneet taas kerran vähän yhteen. Osku oli sitten siitä hieman stressaantunut ja vilkuili koko illan Romeon jokaista pienintäkin liikettä. Mökkireissu oli kuitenkin ajanut poitsujen voimat niin alas, ettei Osku jaksanut enää edes ilmoittaa halustaan päästä ulos ja niin me sitten havahduimme isoon ja märkään lammikkoon sängyssämme. Oltiin siis jo ehditty nukkumaan ruveta. Ei auttanut kuin repiä peitot ja lakanat pois sängystä ja pistää petauspatja suihkuun.

Onneksi olimme kuitenkin vielä säästäneet meidän vanhan ja möykkyisen petauspatjan koirien lepopaikkana rappusten alla, joten saatiin edes vähän pehmustetta jousipatjan päälle. Vieraspeittojakin meiltä löytyy vaikka kokonaiselle perheelle, joten ei sekään enää niin harmittanut.

No eilinen meni sitten aika pitkälti pyykkiä pestessä. Laitoin peiton ekaksi yhteen koneelliseen ja ulos kuivumaan. Kiitos mielettömän megahelteen, peitto kuivui noin tunnissa. Seuraavaksi laitoin lakanat ja pyyhkeet toiseen koneelliseen ja sitten lähdettiin mutsille pesutupaan pesemään sitä petauspatjan päällystä. Sieltä löytyi onneksi sellaiset isot matonpesusammiot, niin saatiin se mahtumaan kätevästi siihen.

Kotiin päästiin vasta ysiksi ja nälkä kurni masussa. Tehtiin pikaisesti valkosipulikermaperunoita ja jotain könttälihaa uunissa ja kun saatiin syötyä painuttiinkin heti pehkuihin. Voi jehna kuinka päivästä loppuu tunnit kesken.

Tulipas kauhia kertomus, vaikka siis mun piti kertoa viikonlopusta... ei eilisestä -_-
Käytiin lauantaina pikavisiitillä Itä-Suomessa. Matkassa mukana olivat siis minun lisäkseni Antti, mutsi ja veljeni Valtteri aka Valtu. Lähdettiin aamulla seiskalta matkaan ja ajettiin sinne noin viiden pysähdyksen taktiikalla :D

Ekaksi ajettiin mun serkun, Terhin, luokse käymään. Se on mua muutaman vuoden nuorempi, mutta se oli ostanu itelleen sellasen supersuloisen pikku hirsitalon. Se muistuttaa vähän mökkiä, mutta ihan asuintalona se toimii. Ja niillä on siinä ihan kadehtittavan suuri piha marjapensaineen ja perunamaineen. Just kiva.

No mutta, matka jatkuu. Seuraava pysähdyspaikka oli ainoan jäljellä olevan mummini luona. Mummi on vasta muuttanut sellaiseen palvelutaloon ja me käytiin siellä vähän niinkuin yllätysvisiitillä. Mummi rassukka ei enää muistanut meitä, kun viime visiitistä on jo niin paljon aikaa, mutta kyllä sieltä vielä löytyi vitriinistä meiän kuvat. Valtun kuva oli kyllä vähän vanhempi kun meikän :D Ei enää pikkupojasta tunnistais vanha ihminen.

Seuraava pysähdyspaikka oli tätini luona. Sielläkin käytiin vähän niinkuin yllätysvisiitillä, kun hän oli odottanut meitä vasta sunnuntaina. Noh ehdittiin siinä vähän kattelemaan vanhoja valokuvia ja vaihtamaan vähän kuulumisia, mutta pian olikin jo aika siirtyä seuraavalle pysähdyspaikalle.

Käytiin Liperissä enoni haudalla ja Joensuussa toisen mummini ja ukkini haudalla. Joensuussa piipahdettiin vielä katsomassa toista serkkuani Harria, joka oli muuttanut mummini vanhaan asuntoon. Oli ihan pakko nähdä mitä ne on saanut siellä aikaan ja vähän oli pieni hallittu kaaos siellä. Heillä oli siellä kaksi kissaa, jotka toivottivat meidät tervetulleiksi, mutta oli aika taas siirtyä matkassamme eteenpäin.

Seuraava pysähdyspaikka oli enoni lesken eli serkkujeni äidin Helenan luona. Hän oli tehnyt meille kunnon herkkusapuskaa ja jälkkäriksi oli vielä suklaakakkua. Tarkoitus oli jäädä Hellulle yöksi ja ajaa seuraavana aamuna takas Helsinkiin, mutta Valtu oli ilmeisesti toista mieltä. Lähdettiin sitten pienen välikuoleman jälkeen ajelemaan takas Helsinkiin, mutta tällä kertaa vain yhden pysähdyksen taktiikalla ;) Paluumatka kestikin vain 4,5 tuntia, kun tiet olivat niin tyhjät. Oli se kyllä kiva sentään päästä koko päivän istumisen jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan.

Sunnuntaina käytiin Antin kanssa vähän shoppailemassa. Meidän oli tarkoitus ettiä Antille uusi kevät-kesätakki kun sen edellisessä on järkyttävän kokoinen reikä taskun kohdalla. No ei löydetty takkia, paitsi että löydettiin, mutta se oli vaan mulle :D Top-Sportissa oli alet ja löysin juurikin sopivan ohuen Haltin takin työmatkapyöräilyyn. Se on oikeesti niin ihana ihana ihana. Esittelen sen ehkä myöhemmin :) Löydettiin me sitten Antille uusi huppari ja t-paita, niin ei Anttikaan jäänyt ihan tyhjin käsin.

Illalla koirat palasivat mökiltä ja sitten....no sitten tapahtui se pissaasängyssä-episodi. Mutta tällaista taas tällä kertaa. Tänään käydään pikaseen vilkuilemassa meiän uutta kämppää ja tekemässä vähän remppasuunnitelmia. Iih jänskää. Ainii pirskatti, enhän mä vielä täällä hehkuttanutkaan. Me siis käytiin perjantaina pankissa allekirjoittamassa kauppakirjat ja meillä on nyt ikioma kämppä. Jeee, mutta siitä myöhemmin lisää.

Palaillaan taas!

4 kommenttia:

 1. Toi tuubitoppi on ihan sairaan kiva! Onks se mistä? :o

  http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun kävit kommentoimassa :) mä en yhtään tiedä miten tuosta kakkupohjasta tosiaan tuli tuollainen! Eipä yleensä oo mitään ihmeellisiä jippoja tullut käytettyä :') kävi tuuri... :D

   Poista
 2. Ai, no hyvältä nuo sun muutkin leipomukset ovat näyttäneet :)

  VastaaPoista