10. heinäkuuta 2014

Lomapainajainen

Käytiin eilen taas vaihteeks leffassa...ihan vaan leffassa käymisen ilosta. Ei lähdetty siis mitään erityistä elokuvaa varten, vaan ihan vaan sen tunnelman ja hyvien poppareiden takia :D

Tällä kertaa haluttiin taas vähän sellasta hömppäkomediaa ja valittiin elokuvaksi Adam Sandlerin ja Drew Barrymoren tähdittämä Lomapainajainen.
50 First dates on yks mun lempparielokuvista ja mä tykkäsin siinä jotenkin siitä Sandlerin ja Barrymoren kemiasta. Ne sopii hyvin yhteen.

Lomapainajainen kertoo kahdesta yh-vanhemmasta, jotka surkeiden sokkotreffien jälkeenkin joutuvat vähän väliä tekemisiin toistensa kanssa. Juoni ei sinänsä ollut yhtään yllättävä, koska niinhän se vaan aina hömppäkomedioissa on. Kemiat kohtasivat taas niin täydellisesti, että pakko myöntää, tykkäsin tästä elokuvasta kovasti ja niin tykkäsi myös Anttikin.

Joten suosittelen tätä hömppäkomediaa kaikille hömppäkomedioiden ystäville :D Kyllä siitä naurut irtosi ja jäi vielä hyvä mielikin. Annan tälle 4/5, koska hömppäkomediat on just sen arvoisia. Ajaa asiansa, mutta ei niillä oscareita ansaitse.

Finnkinolla ja Jaffalla on taas yhteistyö kampanja, jossa saa supersuloisen Jaffan mukin poppareiden kaveriksi. Pakkohan meiän oli sellaset ostaa, koska mulla on noita leffateatterin pillimukeja jo oiva kokoelma.

Musta nuo Jaffan nykyiset mainokset on muutenkin ihan supersöpöjä... eikö? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti