18. heinäkuuta 2014

Naapurit

Keskiviikkona oli taas Finnkinon superpäivä, joten eikös me oltu myös siellä :D Tällä kertaa käytiin katsomassa elokuva Naapurit. Nää on hyviä nää meiän viimeaikaisten elokuvien aiheet. Ekaks näin loman alla lomapainajainen ja nyt naapurit.... mitähän meiän uudet naapurit tykkää kun me muutetaan sinne meiän haukkujen kera :D Toivottavasti hyvää tykkää.

Mä olen ehkä hieman Seth Rogen -fani, joten jo ihan sen takia oli pakko päästä kattomaan taas tätäkin hömppäkomediaa. Ja kattokaa nyt tuota pikkuneitiä! Miten voi olla noin pienellä ihmisellä niin paljon suloisia ilmeitä, kuin mitä tässä elokuvassa näytettiin. Voe mahoton. Söpöin vauva ever!

Joo elikkäs, elokuva tosiaan kertoo tämän pienen perheen naapuriin muuttavista opiskelijoista, jotka eivät onnistu niin sanotusti keep it down. Lupaavan alun jälkeen naapureiden välille kuitenkin syntyy kireyttä ja naapurisota voi alkaa. Pariskunnan ainoa toivo on, että oppilasveljeskunta saisi kolme varoitusta, jonka jälkeen heidät häädettäisiin talostaan.

Tämä elokuva kyllä nauratti, mutta myös muutamia myötähäpeän tunteita sai kokea :D Kerrankin oli muuten tämmöinen amerikkalainen opiskelijaelämästä kertova elokuva, jossa ei näytetty yltiömäistä määrää alastomia naisia. Sen sijaan pössyttelyä ja ryypiskelyä sitäkin enemmän.

Mutta kyllä mä tyykkäsin. Annan tälle 4-/5 tähteä. Pikkasen oli överiä meininkiä, mutta kyllä sitä sieti katsoa.

Heh, joku sais kohta jo sponssata tätä meiän elokuvissa käyntiä, kun ollaan kohta jo kaikki leffat käyty kattomassa...no ehkä ei ihan...mut melkein :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin kävin katsomassa tuon leffa :D oli aika hauska. Ja tosiaan! ei siinä juuri alastomilla naisilla mässäilty, eikä tarvinnutkaan.

    VastaaPoista
  2. No niimpä, kerrankin! Tuntuu et kaikki jenkkiläiset opiskelijaleffat on vaan täynnä alastomia naisia. Täs leffas oli tasapuolisesti myös pippeleitä :D :D haha

    VastaaPoista