14. heinäkuuta 2014

#hennight #bacheloretteparty

Huhhuh olipas viikonloppu. Nyt voin viimein kertoa täälläkin mihin mun aika on viime aikoina kulunu. Nimittäin Tainan polttareihin, jotka pidettiin viimein perjantaina. Ideoita oli monia, mutta ihan kaikkeen ei budjetti kuitenkaan antanut periksi. Saatiin kuitenkin onneksi päivä täyteen aksöniä.
Ilta alkoi terassilta, johon sain kutakuinkin hämättyä. Pieni aavistus Tainalla toki oli ollut, mutta toisaalta ihan hyvä vaan, koska mä en tiedä mitä mä olisin tehnyt, jos se tyttö oliskin kieltäytynyt mun epätoivoisesta leffakutsustani :D Muita polttarittaria en oikeastaan tuntenut, muuta kuin Saaran, mutta me tultiin erittäin hyvin toimeen keskenämme. Mahtava porukka! Ihania kavereita sulla Taina!

Hetken me ehdittiin siinä rupatella ja somistaa Taina söpöksi pikku puputytöksi, kunnes meiän oli aika siirtyä seuraavaan kohteeseen, nimittäin Rock the Pole-tanssistudioon. Olimme siis varanneet aloittelijalle sopivan tunnin tankotanssiin.
Tunti alkoi pienellä lämmittelyllä ja sitten harjoiteltiinkin jo muutamaa perusliikettä. Pakko myöntää, että yllättävän raskas laji tuo tankotanssi. Mulla oli seuraavana päivänä lihakset ihan jumissa ja sääret täynnä mustelmia :D Muutaman harjoituskerran jälkeen tuo vois ollakkin ihan mukava laji, kun alkaa tekniikkaakin vähän löytymään. Mutta voi kyllä meillä oli hauskaa!

Tanssitunnin jälkeen ehdittiin vähän laittautumaan siinä ja suunnattiin joukkomme kohti Esplanadin puistoa.
Espalla oli tulevan morsiammen aika suorittaa ensimmäinen tehtävä, nimittäin myydä munaa halukkaille :D Toisin sanoen morsiussuklaamunaa. Vaikka alku olikin hieman kankea, niin loppujen lopuksi Taina saikin myytyä munia ihan kelpo hinnalla. Tais tulla vähän voittoakin. Samalla kaikki halukkaat saivat kirjotella omia avioliittoneuvojaan tuohon pikkuiseen vihkoon, joka jäi sitten morsiammelle muistoksi.

Pian alkoikin jo mahat kurnia ja lähdettiin seuraavalle etapille, elikkäs Cantina Westiin syömään.
Cantina Westiin voi kyllä aina luottaa, sillä siellä on ihan törkeän hyvää ruokaa. Juomasta puhumattakaan! Otettiin pöytään kaksi kannua mansikkamargaritaa ja voi että oli hyvää. Niin hyvää, että meidän piti oikeen lopuksi vielä kysyä siltä tarjoilijalta, että onko se mennyt myymään meille jotain alkoholitonta mansikka sorbettia, kun ei siinä maistunut viina olleskaan :D Ruoka oli ihan älyhyvää ja hieman harmittaa, etten jaksanut syödä hamppariani loppuun, koska se oli vaan niin hyvää ja täyttävää.

Ida tarjosi Tainalle vielä tequilashotinkin. Se oli jotain tummaa ja tynnyrissä haudutettua tequilaa, jonka seuraksi Taina sai pienen palan tummaa suklaata. Ilmeisesti se ei ollut niin pahaa kuin tequila yleensä ja ei edes aiheuttanut yökkörefleksiä :D Nauruksihan se lopulta meni kun Tiia tokaisi kummissaan, että oli luullut sen suklaan olleen tynnyrissä haudutettua. Hahah.

Ruuan jälkeen meillä oli vielä hetki aikaa hengailla Espalla, kunnes meidän kyyti saapui.
Halusimme pitää kyytimme yllätyksenä, joten Tainalle sidottiin side silmille ja hänet talutettiin tilaamamme auton eteen sokkona. Auton edessä side otettiin pois silmiltä ja oli tyttö hieman ihmeissään, kun oltiin tilattu meille limusiinikyyti kohti seuraavaa etappia.
Pyysimme kuskin ajamaan meidät ensin Hietaniemen rannalle, koska se oli Tainan ja Jessen ensikohtaamispaikka. Voooi, miten romanttista ♥

Kyydissä tytöt olivat keksineet juomapelin; laitettiin spotifysta Taina-niminen biisi soimaan ja aina kun laulussa kuuluu nimi Taina, niin otetaan huikkaa. Aluksi se vielä meni, mutta lopulta se biisi oli niin täynnä Tainaa, ettei ehtinyt edellistä kulausta nielasta, kun jo piti ottaa seuraavaa :D Huhhui.

Kyytimme ajoi ihanasti auringon laskiessa kohti Tainan kotia. Se ei suinkaan tarkoittanut illan loppua, vaan pientä laittautumisbreikkiä vain. Hengailtiin ja rupateltiin ja pelattiin juomapeliä, kunnes päätettiin lähteä vielä baariin. Tarkoituksemme oli mennä Flamingo Nightclubiin, mutta siellä oli niiiiiiiiiin kuiva meno, että oli pakko lähteä jonnekkin muualle. Otettiin sitten taksi tikkurilaan ja päädyttiin johonkin niin kauheaan paikkaan, etten kehtaa edes julkisesti täällä sitä sanoa ääneen :D Paikka oli kyllä kaarmeudessaan niin legendaarinen ja koominen, että onneksi morsiankin vain nauroi tilanteelle ja kehdattiin me vähän siinä tanssilattiallakin pyörähtää.

Huhhei, olen varmaan tulossa vanhaksi, nimittäin olin lauantaina sen verran poikki kyseisestä illasta, etten jaksanut liikahtaa enää yhtään mihinkään. Pääsin yöllä joskus puol neljän aikaa kotio ja käytinpä vielä koiratkin ulkona ennen nukkumaan menoa. Lauantaina nukuin pitkästä aikaa myöhään. Yllättävää ettei koiratkaan jaksanut herättää minua ennen puolta kahtatoista. Krapulaa ei onneksi ollut, mutta oli pakko ottaa särkylääke, kun jokainen lihas oli niin jumissa ja päätäkin särki sen verran paljon.

Semmoset polttarit saatiin järjestettyä pienemmälläkin budjetilla. :)

Sunnuntaina olin super reipas ja pesin kaksi koneellista pyykkiä ja tiskasin ja sitten harjasin, trimmasin ja pesin koirat ja imuroin ja vaikka ja ties mitä. Sai miekkonenkin tulla mukavasti siistiin kotiin raskaan polttarireissun jälkeen. Pojilla oli siis kolmen päivän kestävät polttarit Tallinnassa, mutta siitä en kerrokkaan sen enempää :D

Minkälaisissa polttareissa muut ovat olleet??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti