25. heinäkuuta 2014

Lomakuulumiset

Heissulivei ja hellät tunteet. Ehdin vihdoin edes pikkaseks aikaa istahtaa koneen ääreen kirjottelemaan vähän lomakuulumisia.
Meillä on täällä nyt lievästi sanottuna pikkuinen kaaos päällä kun ollaan yritetty pakkailla tavaraa laatikoihin. Ei olla tilaamassa muuttofirmaa, vaan yritetään selvitä Antin faijan peräkärryllä ja omalla autolla mahdollisimman pitkälle. Hätätapauksessa vuokrataan jostain joku paku, mutta muuten koitetaan säästää tässä muutossa edes vähän tekemällä itse. Tein itse ja säästin :D


Meillä on täällä kämpässä oikeesti niin kuuma, että en ole voinut tämän enempää vaatetta pitää päällä. Tässä siis niin sanottu ootd eli outfit of the day.
Löysin muuten tuolta rojuja kaivellessani tuon puuhelmikorun. Nämä puuhelmikorut oli joskus sillon minun nuoruuvessani ihan hirveätä muotia :D Voiskos ne tulla takasin? Mun puolesta vois. 

Keskiviikkona oltiin taas menossa ja vuorossa oli tällä kertaa Saaran Baby showerit. Tällä kertaa sen järjestivät ihan vaan Saaran siskot, niin pääsin itse olemaan pelkästään vieraana.
 Tehtiin Tainan kanssa yhdessä tuo vaippakakku ja se saikin ihan hirmuisesti kehuja. Tykkäsin itekkin, että siitä tuli erittäin onnistunut kakku ja saatiin olla siitä kyllä ylpeitä. Saara itse tokaisikin, että ei raaski millään purkaa sitä kun se on niin hieno :D No onneksi babyn syntymään on vielä hetki, niin Saara ehtii ihastella sitä kakkua vielä tovin. Tarjoiltavaa siellä olikin sitten ihan yllin kyllin ja kaikki oli ihanan vaaleanpunaista. Ei varmaan siis jäänyt epäselväksi, että tyttöhän sieltä on tulossa. 

Jo toiset Baby showerit elämässäni, mutta ei varmasti viimeiset. Molemmat juhlat olivat todella onnistuneita ja omanlaisiaan. Niinkuin kuuluukin. 

Ainiin, tuosta vaippakakusta vielä sen verran, kun mun oli tarkoitus tehdä siihen koristeeksi sellaiset somat mansikkatossut, mutta tässä pakkailujen lomassa en millään ehtinyt tehdä kuin vain toisen. Onneksi kuitenkin saatiin Jesseltä lupa laittaa siihen tuo hänen ostamansa pikku pupupehmolelu koristeeksi, niin kakusta tulikin ihan täydellinen. Tuosta tossusta tuli kyllä sen verran iso, että sen ehtii antaa vielä paljon myöhemminkin. Kieltämättä aika soma siitä tuli. Ohje löytyi oisko se ollut kesä- vai heinäkuun Suuri Käsityö-lehdestä. Tosi kiva ja helppo ohje. Kunhan ehdin niin teen vielä parin tälle tossulle.

Että sellasta taas tällä kertaa. Johan siinä ollaan viikko ehditty jo lomailla, mutta onneksi on vielä paljon jäljellä. Loppuviikko menee pakkaillessa ja maanantaina pääsen käväisemään uudella kämpillä, nimittäin meidän uusi sohva tulee sinne silloin. Huiii. Satuin vaan vahingossa tilaamaan matonpesupalvelun sille samalle päivälle ja ne tulee siis kotoa noutamaan ne. Täytyy siis jotenkin ehtiä sielt uudelta kämpiltä vielä takaisinkin mattoja ojentamaan. Tiistaina haen Antin puvun pesulasta, juurikin sopivasti ennen häitä. Keskiviikkona päästään viimeistään aloittelemaan maalaushommia uudella kämpillä ja loppuviikko onkin sitten yhtä hässäkkää kun tekemistä olis vaikka muille jakaa. Torstaina Tainan kanssa Tallinnaan, perjantaina juhlapaikan koristelua ja viimeistä illan viettoa tulevan morsiamen kanssa. Lauantaina häät, ja sunnuntaina vielä juhlapaikan siivoilua ja Lagottojen erikoisnäyttelyt. Huhheijjakata. Tulee vilkas ensiviikko. Jos siitä selvitään ihan ehjin nahoin, niin loppulomalle ei olekkaan siitä muuta hommaa sovittuna kuin tietysti kämpän kuntoon laittoa. 

Okei palaillaan taas... kohan kerkiän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti