31. toukokuuta 2012

Dui Clinic

Luin viime viikolla kaimani Lauran kirjoittaman tekstin hänen kesäkosmetiikastaan ja kiinnostuin hänen esittelemistään Duin tuotteista. Tuotteet löytyvät siis TÄÄLTÄ. Kiinnostuin erityisesti Lauran mainitsemasta Anti-swelling ja Acne formuloista. Hinta kyllä vähän arvelutti, mutta mietin, että jos ei nämä toimi, niin ei sitten mikään.

Minulla on epätasainen ja näppyläinen iho, sekä erittäin tummat silmänaluset, joten haluan viimein tehdä asialle jotain. Olen kokeillut halpoja ja vähän kallimpiakin kasvojenhoitotuotteita, kuten esim. Vichy ja Proactiv, mutta en ole saanut odotettuja tuloksia. Nämä kaikki Duin tuotteet ovat kuitenkin täysin luonnonmukaisista aineista tehtyjä, joten odotukset ovat suuret. Luotan Kiinalaiseen lääketieteeseen, johon nämäkin tuotteet tietääkseni perustuvat.

Joten laitoin heti perjantaina tilaukseen nämä kaksi Anti-swelling ja Acne formula liuosta tilaukseen ja ne tulivatkin jo heti tiistaina postissa.
Nämä ovat vain pieniä 15ml pulloja, mutta erittäin riittoisia. Yksi pieni tippa riittää koko poskelle, joten tätä pitäisi riittää suht pitkäksi aikaa. Molemmat liuokset tuoksuu hassulle. Piristävälle ja makealle.
Sain lähetyksen mukana myös pari näytettä. Vaikka nämäkin on mitä pienimmässä rasiassa, niin ei tarvi kuin vähän sormen päätä koskettaa tuohon rasvaan ja se riittää koko naamalle. Kokeilin tänään tuota Skin polishia ja se oli ehkä paras kuorintavoide mitä oon ikinä käyttäny. Sen jälkeen naama tuntui ihanan raikkaalle ja virkistyneelle. Saatan tilata tätäkin kun nämä näytteet loppuu.

Kesäksi olisi erityisen kiva saada tasainen ja puhdas iho, niin ei tarvitsisi käyttää juurikaan meikkiä. Voi jos voisin viimeinkin saada sen kauniin tasaisen ihon. Noh jään jännityksellä odottelemaan näiden tulosta.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti