27. toukokuuta 2012

Elämäni ensimmäinen...

BLOGIHAASTE! Kiitokset Estellille :)

Säännöt ovat siis seuraavat:
1. Each person must post eleven things about themselves on their blog.
2. Answer the questions the tagger has set for you plus create eleven questions for the people you tag to answer.
3. Choose eleven people and link them in your post.
4. Go to their page and tell them.
5. No tag backs.
6. You legitimately have to tag.

11 faktaa itsestäni
1. Olen mieletön hamstraaja. En koskaan raaski heittää mitään roskiin, vaan säästän kaiken, jos vaikka tarvitsen askarteluissani joskus jotain erikoista.

2. Olen myös ihan älytön keräilijä. Se näkyy erityisesti elokuva- ja mangakokoelmistani. Jos ostan vaikka jonkun tv-sarjan ensimmäisen tuotantokauden, on minun pakko ostaa myös kaikki loput tuotantokaudet. Ja kaikki elokuvasarjat on kans oltava kokonaisia :D
3. Olen ujo puhelimeen vastailija ja soittelija. En halua vastata tuntemattomiin numeroihin, enkä mielelläni soita mihinkään asiakaspalveluihin sun muihin, koska en tunne vastaajaa. Toisaalta esim. Krisun kanssa tulee lörpöteltyä puhelimessa välillä useita tunteja.

4. Mulla on ajokortti ja jopa oma autokin, mutta en enää uskalla/osaa ajaa sillä, koska olen viimeiset viis vuotta istunut aina kyydissä. Antti on siis käytännössä minun autoni oikea omistaja :D
5. En ole allerginen millekkään muulle kui hyttysenpistoksille. Se on niin ärsyttävää, kun ne hyttysen pistokset turpoo isoiksi punaisiksi paukamiksi ja niihin ei tehoa muu kuin hydrokortisoni/pantyson. Eikä, mulla tietenkään ole aina sellaista rasvaa mukana joka paikassa. Nytkin meidän kämpässä pyörii joku salaperäinen pistelijä, kun herään aamulla kauheaan kutinaan sormessa tai ranteessa. Huvittavaa niissä kuitenkin on se, että ne näyttävät aluksi sellaisilta vaaleilta epätasaisilta länteiltä, joita kutsun valtioiksi :D Ne näyttää aina ihan joltain Islannilta tai Yhdysvalloilta xD

6. Minulla on paha tapa aloittaa jokin suuritöinen askartelu/käsityöprojekti, joka jää väkisinkin kesken. Sitten niitä projekteja löytyy kaapeista ja nurkista, mutta kun sen sitten joskus aikanaan saa valmiiksi, tulee entistäkin parempi ja onnistunut fiilis.

7. Olen harrastanut aikoinaan mm. koripalloa, pingistä, tanssia ja joukkuevoimistelua. Nyt en harrasta enää mitään liikuntalajeja, enkä käy salilla. Ainoa liikuntamuoto mitä teen on hyötyliikunta :D Eli pyöräilen työmatkat, sekä kävelen rappusia hissin sijasta.
8. Halusin nuorena olla noita :D Katsoimme kaverini kanssa elokuvan Noitapiiri ja uskoimme pystyvämme tekemään samanlaisia taikoja kuin he. Esim. kohta missä he nostavat kaverinsa ilmaan pelkästään sormiensa voimalla. Kevyt kuin höyhen, jäykkä kuin lauta.
9. En halua uskoa horoskooppeihin, mutta minusta on pelottavaa, kuinka totta luonneanalyysit ovat. Eihän mitkään planeettojen asennot voi mitenkään vaikuttaa ihmisten luonteisiin! I'm confused.

10. Pelkään hämähäkkejä ja muita ällöttäviä ötököitä. Syy siihen on varmaan se, että katsoin pienenä tosi paljon sellaisia ohjelmia kuin Salaiset kansiot, Millennium ja Äärirajoilla. Esim. just Äärirajoilla ohjelmassa oli aina kaikenmaailman ötököitä, jotka meni vaikkapa korvasta sisään ja muni sinne ja sitä ihmisestä tuli jonkunsortin monsteri :D yök ällöä.

11. Saatan olla yhtenä päivänä ihan innoissani jostain ja saan innostuksellani kaikki muutkin innostutettua mukaan, mutta seuraavana päivänä saatan miettiä, että ei oliskaan pitänyt :D Loppuen lopuksi se jokin onkin ollut ihan siistiä. Olen siis aika vaihteleva mielialaltani. Parempi kuitenkin aina vaan heittäytyä mukaan kuin jäädä murehtimaan, että olis sittenkin pitäny.

11 vastausta tagaajan kysymyksiin
1. Monet aurinkolasit omistat?
Varmaan ainakin seitsemät. Yhdet tosin on rikki, joten niitä en enää käytä.

2. Kiroiletko paljon?
En normaalisti. Joskus jos haluan todella korostaa jotain, niin saatan käyttää jotain "voimasanaa", kuten "oli muuten ihan *itun paska päivä töissä" tjms.

3. Muoti-ilmiö, jota et ole koskaan ymmärtänyt?
Apua, siis onhan noita, mut mä en nyt vaan mitenkään meinaa saada mitään päähäni. Yks on ainakin mitä en ite voi ymmärtää, on ne super pitkä- ja teräväkärkiset korkkarit. Semmoset millä vois oikeesti vaikka tappaa jonkun :D

4. Mitä kortteja lompakostasi löytyy?
Ihan liikaa kaikkea. No ainakin mun Visa electroni, s-etukortti, plussakortti ja ykkösbonuskortti. Lisäksi vielä expertin MasterCard, Smartum, Suomalainenkirjakauppa, Instrumentarium etukortti, Veikkauskortti, Finnair Plus, Musti ja Mirri kanta-asiakaskortti, Ikea family, Hesburger bonuskortti, Kelakortti ja tietysti ajokortti. Näiden lisäks vielä kaiken maailman leimakortteja Ginaan ja kampaajalle ja on sielä vielä Filmtown asiakaskorttikin. Selvispähän sekin, miks mun lompakko ei koskaan meinaa mennä kiinni :D

5. Mainos, joka saa sinut aina nauramaan?
Jaa vai, että ihan AINA nauramaan. No ei mulle nyt tuu oikeen mitään muuta mieleen, kun ne Pepsi mainokset, missä ne jätkät keksii kaikenlaisia jekkuja päästäkseen vaikka livahtamaan töistä tjms.

6. Mitkä ovat kesän top 5 suunnitelmat?
Ainakin se Bulgarian matka on nyt prio no. 1. Juhannusta varmaan mennään taas mökille viettämään ja ammutaan jouskarilla ja opetetaan Osku uimaan :D Joensuussakin pitäis käydä pyörähtämässä, kun serkut halus nähdä meidän koirun ja mummejakin vois käydä moikkaamassa samalla. Festareille ei varmaan tänä kesänä päästä mihinkään. Yks Tallinnan matka Krisun kanssa pitäis käydä tekemässä vielä ja mitähän muuta... Noh sen näkee sitten :)

7. Käytätkö ikinä hyväksesi alennuskuponkeja, joita tulee esim. postin mukana? Kerro esimerkki!
Harvemmin jaksan mainoksia selailla, mutta esim. Hesen alekupongit pyritään käyttämään hyväkseen ja no käytin mä sillon Sodastreamia ostaessani sitä Anttilan synttärialennuskuponkia hyväkseni, jossa sai 50 euron ostoksista 10 euroa alennusta.

8. Vuoden paras ostos?
Vuosi on kyllä aika pitkä aika, mutta jos tästä lasketaan vuosi takaperin niin en voi muuta sanoa kuin, että Osku on tietysti kaikkein ihanin "ostos" mihin olen rahani tuhlannut :)

9. Kuinka monet kengät omistat? Korkkareita, lenkkareita?
Ai apua, en millään haluais mennä laskemaan niitä :D Korkkareita mulle on nyt varmaan kertynyt joku noin kymmenet parit ja sitten lenkkareita ja ballerinoja ja sandaaleja sun muita on sit varmaan joku 20 paria.

10. Jos pitäisit giveawayn, minkälainen olisi palkintosi?
Varmaan jotain kosmetiikkaa, mitä ite tykkään käyttää ja mitä suosin.

11. Maailman turhin esine/laite?
Ollaan varmaan joka kerta Prismas katottu semmosta mansikoiden kannan poistajaa, mikä on musta siis niin turha kun vaan voi olla. Ehkä joku himo mansikoiden pakastelija heppu saattaa semmoista käyttääkkin :D Ken tietää.

11 kysymystäni
1. Innostutko tai lähdetkö helposti mukaan uusiin muoti-ilmiöihin?
2. Mistä asiasta tähän astisessa elämässäsi voit olla todella ylpeä?
3. Uskotko yliluonnolliseen tai asioihin, joita ei ole pystytty vielä tieteellisesti todistaa?
4. Oletko koskaan väittänyt kiven kovaa, ettet ikinä katsoisi jotain tv-sarjaa, mutta oletkin loppuen lopuksi jäänyt siihen itsekkin koukkuun?
5. Mitä kaikkea olet elämäsi aikana harrastanut?
6. Oletko enemmän kissa- vai koiraihmisiä?
7. Mitä piirteitä arvostat muissa ihmisissä?
8. Oletko aamuvirkku ja illan torkku vai aamutorkku ja illan virkku?
9. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti ja missä vaiheessa se muuttui? jos muuttui.
10. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
11. Mihin maahan lähtisit parhaan kaverisi kanssa lomamatkalle?

Haastan seuraavat 11 henkilöä vastaamaan:
Iita
Sita
Laura
Sini
Iines
Silja
Aino
Erika
Senja
Eva
Enya

Näinnikkää. Huih, en oo varmaan ikinä käyttänyt näin paljon aikaa yhden postauksen kirjoittamiseen :D

4 kommenttia:

 1. Oon siis tavallaan tehnyt historiaa täällä sun blogin puolella kun haastoin sut? :---D

  Salaiset kansiot on kyllä traumatisoiva sarja! Parit painajaiset sillä hankkinut :D

  Tuo yhden päivän innostus saattaa selittää miksi ne isot askarteluprojektit jää usein toteuttamatta. Tunnistan itsenikin tuosta (-_-)

  Keksit huomattavasti kivempia kysymyksiä kuin minä :D

  VastaaPoista
 2. Indeed you have! :D Se on vähän niinku jo pieni saavutus blogimaailmassa. Vähän niinku ensimmäinen lukija tai 10 lukijaa :)

  Joo mä vähän niinkun väkisin halusin nähdä kaikki kauhuleffat ja muut ni vähemmästäkin traumatisoituu xD

  Älä viiti! kirjotin varmaan kolme tuntia tota haastepostausta :D:D

  VastaaPoista
 3. mitä hitsiä, mä oon ihan missannut tämmösen! :-D minäpä vastailen kysymyksiin piakkoin.

  VastaaPoista
 4. Uih kiva, jee! :) Näitä oli liikkeellä niin monia, etten mä yhtään pahastu, jos mun haasteeseen ei vastattu. Mut aina kivempi jos vastataan ^^,

  VastaaPoista