17. toukokuuta 2012

Lanparty!

Antin lanit pyörähti sitten käyntiin tossa maanataina ja täällä on sen aikana lapannu ties mitä porukkaa. Jos joku ei siis tiedä, niin laneilla tarkoitan ns. tapahtumaa, jossa kaikki pelaavat jotain peliä yhdessä verkossa. Tällä kertaa lanien pelinä toimi ma-ti yönä julkaistu Diablo III-peli.
Diablo III:ssa moninpelin max. pelaajamäärä on neljä pelaajaa. Niimpä Antin laneissa onkin nyt neljä pelaajaa mukana. Muuten täällä on käynyt ties ketä.
Oskukin on saanut monenmoista seuraa. Antin sisko Ainokin kävi pyörähtämässä.

Koneita täällä on nyt yhteensä viisi, koska munkin täytyy hengailla tietysti omalla koneellani aina välillä :D Täällä on siis pikkasen lämmin, kun kaks pöytäkonetta ja kolme läppäriä puhaltaa ihan täysillä.

Jos Osku ei ole vielä tarpeeksi innoissaan näistä kaikista vieraista, joita täällä ravaa, niin sitten siitä, että yhdellä kaverilla on mukanaan myös oma koiransa.
Tässä on Oskun tyttöystävä Nami. Ne leikkii ja painii yhdessä, kunnes Nami kyllästyy ja työntää Oskun pois.
Koirut tulee onneksi tosi hyvin toimeen keskenään.

Tänään ollaan tilattu kebabit ja käyty saunassa ja saas nähdä kuinka myöhään nuo jätkät jaksaa vielä pelata. Minä ainakin painun nyt nukkumaan ja huomisesta lähtien saan nauttia ihanasta neljän päivän lomastani.

Hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti