26. toukokuuta 2012

The Avengers

Eilen oli mukamas viikon lämpimin päivä, mutta minusta se oli enemmänkin pilvinen ja kylmätuulinen. No käytiin me sitten kuitenkin terdellä kaverin kanssa juomassa yhdet mansikkasiiderit, niin kauan kuin aurinkoa riitti.

Terdeltä siirryttiin Antin kanssa katsomaan viimein se The Avengers, mitä oltiin jo kauan suunniteltu menevämme katsomaan.
Ja se oli kyllä ihan törkeen hyvä! Onneks ehdittiin just kattomaan ennen tätä Thor ja Captain America elokuvat, ni oli sit varmasti kaikki taustatiedot kunnossa :D
Mun lempparit on tietysti Ironman ja Thor on kans "ihku".
Hulk oli kans aika koominen. Siin leffassa oli ihanan paljon Marvel läppää ja sai nauraa kyllä ihan kokoajan läpi elokuvan. Ei tullu yhtään tylsää kohtaa. Sopivasti huumorilla maustettu :)

Joten en siis yhtään ihmettele, että tämä elokuva on kahminut hirveät lipputulot sun muut katsojaluvut, koska tää sopii oikeastaan ihan kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta. Tykkäsin.
Antaisin täydet viisi tähteä :D

Ja löysin mä sieltä vielä tällaisen uuden pillimukin mun kokoelmiini. Mulla onkin näitä jo ties millä Shrek teemalla ja mitähän Rattatouillea mulla onkaan kaapissa :D En mahda sille mitään. Olen keräilijäihminen....hamstraaja.

1 kommentti:

  1. Haastoin sut mun blogissa: http://episodesofestel.blogspot.com/2012/05/11-11-11.html

    VastaaPoista