21. toukokuuta 2012

Epäerikoista

Mul ei oo oikein mitään erikoista matskua tällä kertaa, mut mun on joteski pakko höpöttää edes jotain shaissee aina aika ajoin, ettei tää mun blogini näytä ihan tylsältä :D ...too late.

No anyway. Antin lanit loppukin jo torstaina kun Konsun juna lähti puol seiskalta illalla kohti Jyväskylää. Kaikki loputkin pelaajat lähti sitten siinä samassa ja Oskunkin kaveri Nami meni niiden mukana. Osku nukkuikin sitten varmaan koko loppupäivän, kun oli saanut leikkiä niiiiin paljon pitkästä aikaa.
Meillä tosiaan kävi aika mukavasti porukkaa edellisen viikon aikana. Maanantaina meillä kävi Antin sisko Aino ja kun hän lähti, meille tuli Timo. Sitten meille tuli Erno + Nami, Konsu ja Sipsi(don't ask). Maanantai-tiistai välisenä yönä Sipsi oli häippässy kotiin ja Tiistaina meillä kävi kylässä Jesse ja Taina. Keskiviikkona meille tuli Sonja, joka on siis Namin toinen omistaja ja Jesse ja Taina kävi uudestaan piipahtamassa. Torstaina koko porukka sitten lähti kukin koteihinsa ja sitten täällä olikin taas talo ihan tyhjä ja hiljainen. Oli jotenkin tosi omituista, kun oli just ehtiny tottua siihen, että vähintään yks heppu oli kokoajan äänessä :D

Helatorstai olikin meiän osalta enää pelkkää lätkämatsia ja löhöämistä, oikeestaan niin oli perjantaikin. Lauantaikin meni nopeasti ohi ja sunnuntaina jaksoin jopa raahautua ulos aurinkoon ja ryhdyin puutarhahommiin. Siirsin tomaattieni taimet ruukkuihin ja laitoin valkosipulit ja papujen siemenet suoraan maahan. Niksipirkkailin myös hiukan kun keksin leikata vanhoista Lidlin vesipulloista tomaateille tukitelineitä.
Tähän tapaan siis. Niistä tuli oikeastaan aika tyylikkään näkösiä ja toimi just niiku pitää. Jäljellä olevista muovin kappaleista voi vielä keksiä jotain kivoja koruja tai koristeita. Kierrätys kunniaan!
Kun olin saanut puutarhahommat tehtyä, otin aurinkotuolin esiin ja otin hieman arskaa lehteä lueskellessa. Jotenkin mä sit onnistuin nukahtamaan ja saatoin ihan pikkasen kärähtää siinä :D Ihan pikkasen vaan punoitti iho, mutta eikös se aina keväällä.

Auringosta tulikin mieleen, että meillä on broidin kanssa mutsille tiedossa aikas kiva synttärilahja. Se on vielä vähän vaiheessa, mutta heti kun se on valmis, niin hehkutan siitä aivan varmasti lisää :)

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti