22. toukokuuta 2012

Sunny Beach

Nyt se on varmaa! Meidän syntymäpäivälahja kesällä 60 vuotta täyttävälle äitillemme on ihana aurinkolomamatka Bulgariaan. Matkaan meitä lähtee siis minä ja Antti, isoveljeni ja hänen avopuolisonsa, sekä tietysti synttärisankari eli äiskä :D
Kaikki kuvat otettu Finnmatkojen sivuilta
Matkakohteeksi valikoitui Bulgarian Sunny Beach. Suurin valintakriteeri oli tietysti matkabudjetti, mutta uskon, että Bulgaria on mitä ihanin maa mukavalle rantalomalle.

Itse en ole vielä koskaan Bulgariassa käynyt, joten odotan tätä matkaan enemmän kuin innolla.

Matkan ajankohta on siis heinäkuun ekalla viikolla, joten matkaan ei ole enää kuin kuusi viikkoa. Ja mun lomaanihan ei ole siis enää kuin neljä viikkoa. IIKS! x)

Nyt täytyy siis äkkiä aloittaa ihon käryyttäminen, ettei se pala heti ensimmäisenä, kun astumme lentokoneesta ulos. Melanooma varoitus!! Tähän väliin Antti huutaisi noin.

Vaikka mun rakas nörttipoikaystäväni ei olekkaan mikään auringon ystävä, niin eiköhän me sillekkin jotain kivaa keksitä. Siellä voi aineskin sukellella ja mitä luin noita kaikkia retkiä, niin siellä järjestetään myös sukellusopetusta. Antilla tosin on jo kaikki ammattivehkeet sun muut, ettei ehkä ihan semmoselle tarvii mennä, mutta ainakin voin rohkaista häntä ottamaan oman maskin mukaan :)
Mullakin on sellanen superhieno maski, jonka ostin aikoinaan Thaimaasta, joten voisin itsekkin ottaa ainakin sen mukaan. Räpylät jääköön kotiin :D Mustameri, here we come!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Ja nyt sitten kaikkia kivoja matkakertomuksia tänne päin ^^...kuus viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti