28. marraskuuta 2012

Avaruuspöksyt

Sainpas viimein aikaiseksi avata koneen kotonakin ja siirrettyä samalla pari kuvaa kameralta. Eilen haettiin pari kivaa pakettia postista ja ärrältä ja ties mistä. Ärrältä hain mun H&M tilauksen, joka tuli viimein pitkän odottelun päätteeksi.
DSC_0023DSC_0024DSC_0027Paketti sisälsi pari pitkähihaista paitaa ja yhdet housut. Mä sit tilasin toisen tuommosen mekkomallisen paidan, minkä ostin jo aiemmin mustana. On se vaan niin mukava päällä, että kuluu kohta puhki :D No ei kai sentään vielä. Otin sentään eri värisen, ni ei oo aina sama paita päällä. Tuossa kuvassa tuo väri on kyllä aika erikoisen vääristynyt, mutta sen pitäis olla sellanen vaalea beige tai joku muu vastaava.

Tuo ihan perus paituli tuli klikattua ostoskoriin, kun se ei maksanut kuin vajaa 5 euroa. Vähän normaalista poikkeavassa värissä tosin. Noh tuleepahan käytettyä välillä jotain muutakin kuin mustaa tai harmaata.

Ja sitten nuo IIIIIIHANAT galaxipöksyt. Näyttää kuvassa taas vähän erikoiselta, mut ne on oikeesti ihan superrrrrihanat. Tosi mukavat päällä. Semmosta suht joustavaa ja pehmeetä ja ne on aineski ihan sairaan mageen väriset. Näistä tuli mun uudet lempparihousut!
avaruuspöksyt

Toinen paketti oli CDON.comista. Siinä oli pari joululahjaa Antille ja yks leffa, jonka ostin ihan vaan sen takia, ku sen sai halvalla niitten bonusrappusten takia. Tiedättehän te ku ostaa CDON.comista vaikka kaks tuotetta ja sit saa jo jonkun tarjouksen ja mitä enemmän ostaa, niin sitä parempia tarjouksia saa. Jään niihin bonusrappusiin aina koukkuun :D Jos vielä jotain löytyis...

Tilasin viime viikolla myös ebaysta pientä kivaa.
DSC_0086DSC_0088DSC_0091
Tilasin ylisöpöjä kännykän kuoria. Ihan ku joskus Nokian 3210:n aikoihin, kun pyysin iskää ostamaan Kiinasta halvalla paljon erilaisia kännykän kuoria mun puhelimeen ja niitä tulikin sitten kerättyä ihan kiva kokoelma.

Ajattelin, että jos nyt en ihan vielä sitä Lumia 920:stä ostais, ni voisin sillää aikaa piristää vähän vanhaa N8:ni.
Ihan supersöpöjä nämäkin ja voin aina fiiliksen ja tilaisuuden mukaan vaihdella näitä. Kyllä nämä nyt ainakin toistaiseksi piristi mun puhelintani, niin ei tarvi vielä tuhlata rahoja uuteen luuriin. Nämä oli jotain reilu 5 euroa kappaleelta. Tilasin vielä yhden erilaisen kuoren, mutta se ei ole vielä tullut postissa. Esittelen sen sitten myöhemmin.

Tehtiin eilen muuten ihan superhyvää ruokaa.
DSC_0080DSC_0081
Herkullista kanafetasalaattia. Yllättävän täyttävää oli noin pelkäksi salaatiksi. Antti paistoi pippurilla maustettuja kanafileitä ja minä pilkoin salaatin. Niistä saatiin tosi maukas kokonaisuus aikaiseksi. Miksei me olla ennen kokeiltu tämmöstä :D Ostettiin jopa salaattikastiketta, mikä on tosi ei_meidän_tapaista.

Mutta meikä menee tästä kattomaan jotain kivaa leffaa ja neulomaan vähän taas jotain uutta. Loppukevennykseksi taas vähän Oskun naamaa :)
DSC_0079
Mun ihana pikku afroboy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti