3. marraskuuta 2012

Let the sky fall when it crumbles

Käytiin tänään Antin kanssa katsomassa viimein 007 Skyfall. Hitsi, että voikin olla kaikki salit ihan täynnä, kun yrittää varata lippuja tuohon kyseiseen elokuvaan, mutta saatiin onneksi vielä ihan suht hyvät paikat tänään klo 14.00 näytökseen. Se sali 1 oli muuten ihan täpötäysi.
Elokuva oli kyllä hyvä. Ei ihan perus Bondia, mitä on mm. nyt saanut kattoa maanantai-iltaisin neloselta, vaan se keskittyi enemmän Bondin taustoihin. Mikä on tietysti hyvä asia, mutta mä joteski tykkään ihan sikana niistä vanhoista kunnon Bondeista, missä on joku todella utopistinen maailmanvaloittaja vihulainen ja joteski aina viime hetkellä James Bond saa estettyä sen maailmanvalloitus yritykset. Sinänsä oikeestaan kaikki nämä Daniel Craigin näyttelemät Bond-leffat on keskittynyt enemmän James Bondiin, kuin niihin maailmanvalloittaja vihulaisiin. Mitä nyt itse muistelisin, niin ainoastaan elokuvassa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa keskitytään Bondin yksityiselämään edes sen verran, että hän menee naimisiin erään naisen kanssa, mutta ei siitä sen enempää.

Skyfall elokuvassa oli kyllä todella mielenkiintoinen pahis, entinen agentti Raoul Silva. En nyt muista, että onko Bondilla ollut paljonkin entisiä MI6 agentteja vihollisenaan (Kultaisessa silmässä oli 006), mutta Silva on Bondin tasoinen superagentti, joten taistelu oli kovaa. En halua spoilata sen enempää, joten käykää ihmeessä katsomassa. Oli se kyllä katsomisen arvoinen elokuva! Viisi tähteä!

Sen verran haluan valaista, että Skyfall on siis James Bondin synnyinkodin nimi, jos se jotakin ihmetyttää.

Pikkuisen tämmöisenä Bond-fanina mua ärsyttää nuo täysin sekaisin olevat aikajatkumot :D Niissä ei siis ole mitään järkeä. Miettikää nyt! M on sama sekä Daniel Craigin näyttelemissä Bondeissa, että Pierce Brosnanin  elokuvissa, mut ne ei siltikään mitenkään liity toisiinsa. Skyfallissa oli muuten pari viittausta vanhoihin Bondeihin, mutta saatte ihan itse katsoa tunnistatteko ne :)

Vitsi muuten ärsytti, kun oltiin siellä stadissa kerrankin ajoissa, niin kaikki kaupat olikin kiinni. No enhän mä nyt muistanut, että tänään olikin pyhäpäivä. Mä olisin halunnu käydä Seppälässä kattelemassa yöpaitoja, kun sinne on tullu taas näin "joulun alla" ihania uutuuksia. No se nyt jäi....

DSC_0053
Mutta ei muuta kuin ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

P.S. Oon ihan ihastunu näihin mun punasiin hiuksiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti