24. marraskuuta 2012

Viikkokatsaus

Noniin, nyt tulee taas tämmönen viikkokatsaus, kun en ole jaksanut avata himassa konetta koko viikkoon. Tällä viikolla olen:
DSC_0055
♦ Leikkinyt Oskun kanssa ulkona. On vaan niin hitsin hämärää, ettei Oskusta saa enää hyviä kuvia, kun se on niin vauhdikas. Vois tulla jo sitä luntakin, niin valaistuis pikkasen tämä maa.
DSC_0050DSC_0052
♦ Leiponut mustikkamuffinsseja vanhan köksänkirjan ohjeen mukaan. Oli maukkaita! Tuossa kirjassa vaan on kaikki ohjeet kahdelle, niin näitä muffinssejakin tuli tosi vähän.
DSC_0047
♦ Tein kalansilmäobjektiivin pringlespurkista ja ovisilmästä. Okei sillä on ehkä pikkasen vaikee kuvata, mut pitää viel vähän kikkailla sen kans jotain joskus.

Olen myös neulonut ihka ensimmäisen villasukkani. En ole koskaan ennen tehnyt kantapäätä ja oli aika mielenkiintoista tehdä sitä, jonkun nettiohjeen avulla. Onnistu se nyt jotenki. Esittelen molemmat parit myöhemmin, kun saan ne valmiiksi. Samalla ollaan myös katottu OZia (Kylmä rinki) ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen. Ei olla kumpikaan sitä koskaan katottu, kun se on tullu telkusta, ni ollaan nyt sit alotettu sen kattominen DVD:ltä. Meil on itseasiassa ollut se DVD-boksikin jo varmaan neljä vuotta :D No parempi myöhään kun ei milloinkaan.

DSC_0096
Loppukevennyksenä kuva meikästä laittamassa dödöä, jonka rakas poikaystäväni otti salaa :D Kiitti vaan tästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti