14. marraskuuta 2012

Legendaarinen Goldeneye

NERD ALERT!

Jokunen aika sitten törmäsin kaupassa peliin, jonka parissa vietin monen monta tuntia lapsuudestani.
goldeneye ps3

007 Goldeneyeta pelattiin aikoinaan serkkujen ja heidän kaveriensa kanssa monen monet sateiset kesäpäivät. Me pelattiin sitä silloin Nintendo 64:lla ja mikä parasta, sitä pystyi pelaamaan nelistään toisiaan vastaan jaetulla ruudulla. Ja siis voi että se olikin hauskaa! Goldeneye-peli on siis ehkä maailman yksinkertaisin räiskintäpeli ja siis jopa minä ja muutaman vuoden nuorempi serkkutyttönikin osattiin sitä pelata paria minun ikäistä jätkää vastaan.

Nyt sitten satuin löytämään kaupasta kyseisen pelin täysin uudelleen teräväpiirtomuotoon rakennettuna versiona PS3:lle ja enhän mä nyt tietenkään voinut jättää sitä hyllyyn. Rakkaita muistoja lapsuudestani serkkujen kanssa käydyistä kovista taisteiluista tulvi heti mieleeni. Sain onneksi Antin ylipuhuttua pelaamaan tätä peliä kanssani ja se oli edelleen yhtä hauskaa kuin muistin.

Kokeiltiin eilen illalla parit taistelut ennen nukkumaanmenoa ja sain mä sen parisen kertaa rökitettyä Antinkin ihan täysin. Hihhihhii! Pitää saada vielä parit kaveritkin kokeilemaan tätä meidän kanssa, niin päästään tappelemaan ihan kunnolla nelinpelissä. Lisäksi pitää kokeilla vielä tuota "juonipeliä", että näen mitä kaikkea muutoksia siinä on tehty ja vieläpä Move-versiona.

Voi että! tästä pelistä riittää vielä monen monta tuntia pelaamista. I LOVE IT!!!

Suosittelen ehdottomasti kaikkia peleistä tykkääviä kokeilemaan! Anttikin sanoi, että pitää ottaa tämä peli mukaan porukoille ja pelata moninpeliä Antin faijan kanssa. Heh siis ihan oikeasti! Ei oo vaikea peli :D Eihän se tietenkään ole mikään COD:in tasoinen peli, mutta lupaan, että se on sitäkin hauskempi.

Nörtti-Laura kiittää ja kuittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti