8. marraskuuta 2012

I love nerds!

En oo saanu kovinkaan paljon aikaseksi tällä viikolla. Toivoinkin, että nyt olis ollu jo perjantai, mutta eih. Laiskuus iski nyt pahemman kerran.

Ollaan katottu Antin kanssa taas Big bang theorya DVD:ltä kun ostin sen viidennen tuotantokauden. Se on kiva kun CDON.comiin ilmestyy kaikki tv-sarjat ja elokuvatkin aina etukäteen ja ne voi sieltä käydä varailemassa ja ne sitten tulee postilaatikkoon heti kun ne vaan julkaistaan. Olenkin pistänyt sieltä monet monet Houset ja Big bang theoryt tilaukseen.
Big-bang-theory-castThe-big-bang-theory-cast-the-big-bang-theory-10450144-640-460Big-Bang-TheoryTBBT-the-big-bang-theory-24944386-400-300
No eikö muka ole söpöjä nörttimiekkosia ! xD

Nauretaan aina ihan kippurassa, kun katsotaan Big bang theorya. En tiiä sitten johtuuko se siitä, että ollaan itekki "vähän" nörttejä vai tajuaako kaikki katsojat edes niitä vitsejä :D Nerd is new sexy!

Nojoo tämä nyt oli taas täysin turha postaus, joten pidän sen lyhyenä. Lauantaina pitäis nousta sohvan pohjalta ja oikeasti tehdäkkin jotain. Nimittäin ollaan menossa kaverin synttäreitä viettämään.
Ens viikolla onkin sitten Aamunkoi part 2:sen ensi-ilta ja toivottavasti päästää sitä Krisun kanssa heti katsomaan. Sitä onkin taas odotettu kuin kuuta nousevaa.
Ja ei aikaakaan kun kohta on jo joulukuu ja on aika lahjaostosten! Tänä vuonna koitan tuhlata vähän vähemmän rahaa valmiiseen tavaraan ja koitan sen sijaan tehdä enemmän itse. Toivon, että kaveritkin sitten arvostavat sitä edes vähän. Mutta siitä sitten lisää tuonnempana.

Ei muuta kuin mukavaa työpäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti