11. marraskuuta 2012

Leffailtaa ja kaverin synttäreitä

Nyt onkin ollut astetta vauhdikkaampi viikonloppu kaiken sen vauhdittoman arjen keskellä. Perjantaina me käytiin hakemassa Filmtownista muutama leffa tortillaperjantaileffailtaa varten, mutta myöhemmin siitä tulikin myös jätkien saunailta.
DSC_0055 (2)
Katottiin sit kaikki yhdessä tuo Diktaattori ja naureskeltiin ja herkuteltiin. Äkkiä se aika hujahti, kun kello ehti jo olla reippaasti yli puolen yön, kun jätkien piti hilpasta himaan. Olin itekki jo tosi väsynyt, mutta katottiin vielä tuo Abraham Lincoln-leffa 3D:nä.

Se oli oikeesti tosi hyvä elokuva ja se toimi tosi hyvin 3D:näkin. Ehkäpä jopa paremminkin kuin 2D:nä. Kaikki leffat ei jostain syystä oikeen tunnu ns. toimivan tuossa meiän kotiteatterissamme. Ne näyttää joko tosi väkisin tehdyltä 3D:ltä, jolloin kaikki taustat näkyy huonosti, tai sitten ne näyttää tosi epätodelliselta ja jotenkin niinkun irtoo siitä kuvakokonaisuudesta. Tuon Abraham Lincoln-elokuvan voisin kyllä ostaa omaksikin 3D-bluerayna. Suosittelen!

Aamulla katottiin Antin kanssa vielä tuo Rock of Ages. Se oli joteski ihan tyhmä. Trailerit siitä oli kyllä hienoja ja hauskoja ja sen takia halusinkin tuon nähdä, mutta se olikin lopulta samaa tasoa jonkun Highschool musicalin kanssa. Olihan siinä välillä ihan hauskojakin kohtauksia, mutta ei mitenkään erikoinen leffa. En suosittele! :D

Pian meille tulikin jo kiire lähteä kaverin synttäreille. Vietiin Osku Antin porukoille hoitoon ja saatiin sieltä sitten kyyti kohti Malminkartanoa. Siellä olikin sitten ihan kivasti porukkaa. Ainakin reilu 15 henkeä oli tullut juhlimaan sellaiseen pieneen kaksioon. Tunnelma oli suht tiivis. Jätkät istu sohvalla ja katto lätkää ja tytöt istu lattialla tyynyjen päällä höpöttelemässä sitä sun tätä. Sieltä ei ollu mulle kaikki vieraat tuttuja niin yritin hengailla siinä jossain jätkien ja tyttöjen välimaastossa ja kuunnella keskusteluita molemmista suunnista :D Jotenkin sitä kuitenkin tuli juotua 5 lasillista viiniä ja yksi lasillinen booliakin ja hiprakassahan sitä sitten oltiin. Muiden lähtiessä jatkoille paikalliseen anniskelupaikkaan, me lähdettiin kyydillä kotio.

Oli kyllä mukava ilta, kiitos vaan kaikille! Kotiin päästyämme katottiin vielä yksi jakso Big bang Theorya, joka olikin ärsyttävästi 5. seasonin vika jakso ja jäi tosi jännään kohtaan. Sen jälkeen olinkin jo valmis sammumaan peiton alle. Suureksi yllätyksekseni kaikki se viinin juonti ei aiheuttanutkaan sietämätöntä krapulaa vaan olo on mukavan levännyt ja olen jo valmis lähtemään Isänpäivän viettoon Antin porukoille.

Oikein mukavaa (vaikkakin sumuisaa) Isänpäivää kaikille sitä viettäville!

Ps. sain viimein kaiverrettua sen kurpitsalyhdyn. Vaan kaks viikkoa myöhässä :D

DSC_0046

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti